Το Deree ήρθε στη Λαμία! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 23:02 Το Deree ήρθε στη Λαμία! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για το παλαιότερο και πιο γνωστό Αμερικανικό Κολέγιο στην Ευρώπη, είχαν δεκάδες Λαμιώτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση του Deree – The American College of Greece, που ξεκίνησε από τη Φθιωτική πρωτεύουσα το φετινό του ταξίδι.

Μέσα από τις εμπειρίες των σπουδαστών του, αλλά κυρίως τις εμπειρίες των επιτυχημένων αποφοίτων του, το Deree παρουσίασε τις προοπτικές όσων επιλέξουν ένα από τα 27 σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα του.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα μαζί με τις ευκαιρίες που δίνονται στους φοιτητές για πολύπλευρη εκπαίδευση εντός κι εκτός Ελλάδας, παρουσίασε η υπεύθυνη, Μαρία Παπαγρηγοράκη.

Το LamiaReport βρέθηκε στην παρουσίαση και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Executive Director Student Succcess and Retention του Αμερικανικού Κολεγίου, Χάρη Δασκαλοθανάση στον οποίο μεταξύ άλλων θέσαμε το ερώτημα «γιατί Deree και όχι κάποιο άλλο κολλέγιο;»

 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση