Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Φέτος το χείμωνα εσύ θα είσαι ο κερδισμένος!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 20:00 Λαμία: Φέτος το χείμωνα εσύ θα είσαι ο κερδισμένος!

Ενημερώσου σωστά και υπεύθυνα για όλες τις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης και μάθε ποια ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σου ή τον επαγγελματικό σου χώρο.

Η θερμοκρασία έπεσε, ο χειμώνας είναι προ των πυλών και καθημερινά ο καταναλωτής δέχεται καταιγισμό πληροφοριών οι οποίες συχνά είναι ανακριβείς. Αυτό έχει ως συνέπεια να… μπερδεύεται, οδηγούμενος σε λανθασμένες αποφάσεις σχετικά με το αποτελεσματικότερο είδος θέρμανσης που ταιριάζει στον χώρο του.

Γνωρίζεις όμως πως περισσότερη από τη μισή ενέργεια που χρησιμοποιούμε στα σπίτια μας σπαταλιέται χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως μας ενημερώνει ο κ. Γιώργος Κούτρας από τη  "Θερμοδυναμική Λαμίας", «η κύρια αιτία αυτού του προβλήματος είναι η κακή θέρμανση και ψύξη ενώ η αντιμετώπιση μπορεί να είναι απλή και φθηνή».

Τα πράγματα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι σχετικά απλά εάν αναλογιστούμε πως το πόσο που θα μας κοστίσει η θέρμανσή (όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμου και όχι την αρχική εγκατάσταση) και έχει να κάνει με 3 βασικούς παράγοντες:

  • Ποιες είναι οι ανάγκες θέρμανσής μας σε kWh,
  • Την ποσότητα του καυσίμου που θα χρειαστεί να καταναλώσουμε για να καλύψουμε τις παραπάνω ανάγκες και, τέλος,
  • Την τιμή κάθε καυσίμου, η οποία σε συνδυασμό με την απόδοση του συστήματός μας (πχ του καυστήρα πετρελαίου) θα μας δώσει το συνολικό κόστος που απαιτείται για τη θέρμανσή μας.

«Στη "Θερμοδυναμική Λαμίας" θεωρούμε πως κάθε περίπτωση καταναλωτή θα πρέπει να αναλύεται ξεχωριστά διότι, τα επι μέρους χαρακτηριστικά του θα δώσουν την τελική απάντηση στο ποια λύση είναι μακροπρόθεσμα συμφέρουσα». τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Κούτρας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τις παραπάνω πληροφορίες ή για ότι άλλο θέλεις να ρωτήσεις, μπορείς να επικοινωνείς στο τηλέφωνο 22310 47001.

Η "Θερμοδυναμική Λαμίαςείναι ο σύμβουλός σου στη θέρμανση και σε προσκαλεί στον εκθεσιακό της χώρο (οδός Λαρίσης 96) για να βρείτε μαζί την κατάλληλη μορφή θέρμανσης που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σου.


Η "Θερμοδυναμική Λαμίας" βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στα Γαλανέικα, λίγο πριν το Νοσοκομείο Λαμίας, ακριβώς στη διασταύρωση με τη Λυγαριά.

www.thermodinamiki-lamias.gr

Facebook: Θερμο Γαλανεΐκα