Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Άλλη μία κορυφαία γαστρονομική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της "Κοπάνης Logistics"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 19:00 Λαμία: Άλλη μία κορυφαία γαστρονομική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της "Κοπάνης Logistics"

H κορυφαία εταιρεία στο χώρο του τροφίμου, η FrieslandCampina Hellas, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της "Κοπάνης Logistics" στη Λαμία, για μία παρουσίαση μαγειρικών και γλυκών εφαρμογών, ανάδειξης τεχνικών και food styling!

Επίσημοι προσκεκλημένοι οι επαγγελματίες της περιοχής στο χώρο της εστίασης, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα μυστικά της κουζίνας και δοκίμασαν εκπληκτικά πιάτα σε γεύσεις και αρώματα.

Η FrieslandCampina Hellas αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Royal FrieslandCampina www.frieslandcampina.com, μια από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, με συνεταιριστική βάση 19.000 γαλακτοπαραγωγών, με παγκόσμια εμβέλεια και βαθιά παράδοση που ξεπερνά τα 140 χρόνια.

Royal FrieslandCampina

Η Royal FrieslandCampina είναι μία εταιρία με νέο όνομα, αλλά μακρά ιστορία. Μία ιστορία που ξεκινά από την ίδρυση ενός τοπικού συνεταιρισμού γαλακτοκομικών το 1871 από μία ομάδα κτηνοτρόφων στην Ολλανδία και φτάνει μέχρι το σήμερα που αποτελούμε έναν από τους μεγαλύτερους συνεταιρισμούς γαλακτοκομικών στον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η  FrieslandCampina Hellas ουσιαστικά ταυτίζεται με τα προϊόντα ΝΟΥΝΟΥ, που για περισσότερα από 80 χρόνια, καλύπτουν τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Κοπάνης Logistics: