Λαμία: Black Friday στα Orchestra - Τρεις μέρες γιορτή!!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 09:00 Λαμία: Black Friday στα Orchestra - Τρεις μέρες γιορτή!!!

Το μεγαλύτερο κύμα εκπτώσεων έρχεται το τριήμερο, από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή (24 - 26/11), στο κατάστημα Orchestra στη Λαμία!

Για όσους δεν το γνωρίζουν με την κάρτα μέλους του Club Orchestra απολαμβάνετε απίθανες εκπτώσεις όλο το χρόνο (δείτε εδώ)

Όμως για ακόμη μια φορά τα Orchestra πρωτοπορούν και γιορτάζουν τη Black Friday όχι με μία, αλλά με τρεις ημέρες προσφορών!!!

Στο κατάστημα Orchestra (Γ. Γεννηματά 11) στην είσοδο της πόλης, θα βρείτε βρεφικά είδη, είδη εγκυμοσύνης και παιδικής μόδας από τη γέννηση έως και 14 χρονών, σε απίστευτες τιμές.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για να απολαύσετε το μεγαλύτερο κύμα εκπτώσεων.Όλοι θα μιλάνε γι αυτό!!!

Από την Παρασκευή 24 έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, τριήμερο με μοναδικές εκπλήξεις και προσφορές.

Στο κατάστημα Orchestra (Γ. Γεννηματά 11) στη Λαμία, στην είσοδο της πόλης, δίπλα στο Εφετείο και απέναντι από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας...

Κάνε την έξυπνη κίνηση και μάθε πως μπορείς κι εσύ να γίνεις μέλος του Club Orchestra και να έχεις όλα τα προνόμια ψωνίζοντας με απίθανες εκπτώσεις και μοναδικές προσφορές όλο το χρόνο (δες εδώ).

Orchestra: Μόδα - Βρεφανάπτυξη
Γ. Γεννηματά 11, Λαμία
Τηλ. 22310 39489

Επισκεφθείτε το site μας Orchestra.com και τη σελίδα μας στο Facebook: Orchestra

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση