Λαμία: Black Friday στον οπτικό οίκο "Παπαδημητρόπουλος"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 08:05 Λαμία: Black Friday στον οπτικό οίκο "Παπαδημητρόπουλος"

Ετοιμαστείτε για super διήμερο, Παρασκευή και Σάββατο (24 - 25/11), στο κατάστημα οπτικών "Παπαδημητρόπουλος" στη Λαμία!

Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις τα γυαλιά που ονειρευόσουν, στο γιορτινό διήμερο «Black Friday», που διοργανώνει ο οπτικός οίκος "Παπαδημητρόπουλος".

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε γυαλιά ηλίου από 30 και γυαλιά οράσεως με ΕΚΠΤΩΣΗ από 30% έως 50%.

Είναι γεγονός ότι το όνομα "Παπαδημητρόπουλος" είναι συνώνυμο με τα οπτικά στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή. Και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού από το 1932 φροντίζει την υγεία και την ομορφιά των ματιών μας.

Είναι ο οπτικός οίκος στην καρδιά της πόλης, στην οδό Καποδιστρίου 4 και 8, που όλα αυτά τα χρόνια σου έδινε την καλύτερη δυνατή λύση σε όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετώπιζες με τα μάτια και την όρασή σου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το κατάστημα "Παπαδημητρόπουλος" αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους μεγαλύτερους οπτικούς οίκους και φυσικά διαθέτει όλα τα νέα μοντέλα και τα καινούρια σχέδια, που κυκλοφορούν στην αγορά.

Σύγχρονα, κομψά, αλλά κυρίως με υπογραφή γνησιότητας, διαθέτει γυαλιά ηλίου και οράσεως από τους πιο γνωστούς οίκους, όπως: Ray Ban, Carrera, Armani, Cristian Dior, Gucci, Oakley, Guess, Etnia, Barcelona, Havaianas, Face a Face, Bvlgari, Tiffany, Fendi, Celine, Miu Miu, Chloe, Alexander McQueen, Vedi Vero, Moschino, Stella McCartney, MCM, Moncler, Trussardi, Prada.

Μεγάλες προσφορές θα βρείτε επίσης σε υγρά φακών και οφθαλμικούς φακούς με την καλύτερη ποιότητα, όπως είναι οι: Zeiss, Nikon, Hoya, Varilux.

Με απλά λόγια ότι καλύτερο διαθέτει η παγκόσμια αγορά θα το βρείτε κάτω από μια στέγη, στον οπτικό οίκο "Παπαδημητρόπουλος"... και φυσικά στις καλύτερες τιμές.

Για 85 ολόκληρα χρόνια ο οπτικός οίκος "Παπαδημητρόπουλος" μπορεί και σας κοιτάζει στα μάτια, γιατί σας λέει την αλήθεια, φροντίζοντας την υγεία και την ομορφιά των ματιών σας.

Έλα κι εσύ την παρέα μας στο facebook Papadimitropoulos Optika

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση