Λαμία: To «ΜΚ Coiffure» φόρεσε τα γιορτινά του και σας κάνει πλούσια δώρα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 08:06 Λαμία: To «ΜΚ Coiffure» φόρεσε τα γιορτινά του και σας κάνει πλούσια δώρα!

Και τον Δεκέμβριο, σε όλες τις γιορτές, σε συμφέρει να επισκεφθείς το καλύτερο κομμωτήριο της πόλης!

Το «ΜΚ Coiffure» φόρεσε τα γιορτινά του και σας περιμένει στον όμορφο χώρο του και στις γιορτές.

Όλο τον Δεκέμβριο με κάθε υπηρεσία άνω των 20€ μπαίνετε στην κλήρωση, όπου μπορείτε να κερδίσετε προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς - περιποίησης, για τα μαλλιά σας!

Το «ΜΚ Coiffure» λοιπόν θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των πελατών του, γιορτάζει μαζί τους και τους χαρίζει πλούσια δώρα.

Με κάθε υπηρεσία των 20€ και πλέον, από σήμερα έως και το τέλος του χρόνου, μπαίνουν στην κλήρωση που θα γίνει αρχές του νέου έτους.

Οι 20 τυχεροί/ές που θα κληρωθούν θα κερδίσουν από 10 θεραπείες και προϊόντα περιποίησης μαλλιών των εταιρειών: System Professional, Sebastian, Mythic Oil.

Όπως κι αν επιλέξεις να γιορτάσεις τα φετινά Χριστούγεννα, αν θες μια ξεχωριστή εμφάνιση η ομάδα του «ΜΚ Coiffure» της Μαρίας Κωνσταντοπούλου, είναι έτοιμη να βάλει τη δική της "πινελιά" με όμορφες ιδέες για χτενίσματα που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση!!!

ΜΚ Coiffure
Μαρία Κωνσταντοπούλου
Βύρωνος 26, Λαμία
Τηλ. 22310 51314

Facebook/ MK Coiffure – Μαρία Κωνσταντοπούλου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση