Λαμία: Dream, shimmer, flourish…ΔΩΡΕΑΝ επαγγελματικό μακιγιάζ ή mini περιποίηση προσώπου στα Vitaplus!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 09:16 Λαμία: Dream, shimmer, flourish…ΔΩΡΕΑΝ επαγγελματικό μακιγιάζ ή mini περιποίηση προσώπου στα Vitaplus!

Γνωρίστε το μακιγιάζ της Jane Iredale και δείτε τη διαφορά του μακιγιάζ με τα φυσικά καλλυντικά προϊόντα. Δώστε λάμψη στην επιδερμίδα σας άμεσα με τις κατάλληλες κινήσεις. Prep@glow skinsolver treatment , για δέρμα λείο, αναζωογονημένο και λαμπερό!

 Μην περιμένετε ως τις Γιορτές…

Χαρίστε τώρα ένα δώρο στον εαυτό σας! Αποκτήστε το όμορφο πρόσωπο που σας αξίζει με την βοήθεια των ειδικών του Vitaplus.

Για όλο τον Δεκέμβρη, μπορείτε με ένα τηλεφώνημα να κλείσετε ένα δωρεάν επαγγελματικό μακιγιάζ ή μία δωρεάν mini περιποίηση προσώπου.

Επαγγελματικό μακιγιάζ στα Vita Plus Λαμίας

Πως πρέπει να απλώνετε το highlighter και ποιες σκιές ταιριάζουν στα δικά σας μάτια;

Οι ειδικοί του Vita Plus θα σας  μάθουν τις φωτοσκιάσεις που θα αναδείξουν το δικό σας πρόσωπο και θα σας δώσουν εύκολα tips για να κάνετε μόνες σας εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Πείτε τηλεφωνικά τον κωδικό «εορταστικό μακιγιάζ» και κλείστε ραντεβού για ένα δωρεάν μακιγιάζ *.

Πρόσωπο φρέσκο που ακτινοβολεί υγεία, με φροντίδα μόνο από το σπίτι σας; Μπορείτε να το αποκτήσετε!Τι κάνετε λάθος στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου σας; Εμπιστευθείτε την ομορφιά σας στους επαγγελματίες του Vita Plus Λαμίας και γνωρίστε πως με τις απλές  αλλά σωστές κινήσεις θα μεταμορφώσετε την επιδερμίδα σας.
Σας χαρίζουμε ένα νεανικό λαμπερό πρόσωπο δείχνοντάς σας τον τρόπο με τη mini περιποίηση προσώπου prep@glow skinsolver treatment .

Πείτε τηλεφωνικά τον κωδικό «prep@glow» και κλείστε ραντεβού για τη δωρεάν περιποίηση προσώπου*.

*Ισχύει από 01/12/17 έως 31/12/17 . Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση αγοράς ή υπηρεσίας

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στα  2231046874 & 2231051050 ή ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά στα Vitaplus, Διάκου & Κρίτσα 4, στη Λαμία
( Ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή : 10.00 – 20.00 )

 

 

Vita Plus Λαμίας
Διάκου & Κρίτσα 4, Λαμία
Τηλ. 22310 46874 , 22310 51050
www.vitapluslamia.gr
Facebook/VitaPlus Λαμίας
youtube/Vitaplus Λαμίας
Instagram/@vitapluslamias

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση