Χρήστος Σανίδας: Επιμελητήριο για όλους...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 17:01 Χρήστος Σανίδας: Επιμελητήριο για όλους...

Φίλες και φίλοι,

Από το 1999 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Νομό Φθιώτιδας παρέχοντας υπηρεσίες στον χρηματοοικονομικό κλάδο και στην υποστήριξη επιχειρήσεων για την υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων και την απορρόφηση εθνικών και κοινοτικών κονδυλίων.

Βιώνοντας καθημερινά είτε προσωπικά είτε μέσω των δικών σας επιχειρηματικών ενεργειών τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε επιχείρηση, κάθε επαγγελματίας την σημερινή εποχή και θέλοντας να συμβάλω σε μια καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη προσπάθεια για την αλλαγή του έντονα εσωστρεφούς επιχειρηματικού κλίματος της περιοχής μας αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές του ΕΒΕ Φθιώτιδας τον Δεκέμβριο του 2017 με τον συνδυασμό του Θανάση Κυρίτση «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

Η απόφασή μου αυτή προέκυψε έπειτα από διαβούλευση με επιχειρηματίες και επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας και την επισήμανση αυτών της ανάγκης για ανανέωση, εξορθολογισμό και εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του Θεσμού και της ουσιαστικής συμβολής αυτού στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Το Επιμελητήριο εκ του σκοπού του έχει πληθώρα αρμοδιοτήτων και δυνατότητες για υλοποίηση ωφέλιμων δράσεων με κύριο στόχο την υποστήριξη των μελών του και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας αυτών.

Θεωρώ, ότι ο συνδυασμός μας «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», θα θέσει τις βάσεις για την ανανέωση του Επιμελητηρίου μας και την δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην επιχειρηματική κοινότητα του τόπου μας και όλοι μαζί οφείλουμε να την στηρίξουμε.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας επιθυμώ και ζητώ την στήριξη των μελών του ΕΒΕ Φθιώτιδας προκειμένου όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι το Επιμελητήριο χρειάζεται ανθρώπους με αναπτυξιακό όραμα, επιχειρηματική εμπειρία και διάθεση για προσφορά.

Με τιμή,
ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΣΑΝΙΔΑΣ
Υποψήφιος Σύμβουλος στο Τμήμα Υπηρεσιών ΕΒΕ Φθιώτιδας με τον συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του Θανάση Κυρίτση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση