Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ρούλα Νερολή υποψήφια για το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 18:04 Η Ρούλα Νερολή υποψήφια για το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Η μακρόχρονη θητεία μου στον εμπορικό κλάδο, όπου δραστηριοποιούμαι από το έτος 1989, με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχω στις εκλογές του επιμελητηρίου, γιατί πιστεύω ότι μαζί και με άλλους αξιόλογους συναδέλφους μπορώ να συμβάλλω στην περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού του Επιμελητηρίου.

Ο διαχρονικός ρόλος του Επιμελητηρίου είναι ουσιαστικός και σημαντικός για όλους εμάς τους επαγγελματίες, που μέσα στην κρίση ενωμένοι πρέπει να δώσουμε τη μάχη για το σήμερα και το αύριο της αγοράς.γενικότερα.

Η "Επιμελητηριακή Κίνηση Φθία" και ο επικεφαλής Αλέκος Διαμαντάρας έχουν τη γνώση και την εμπειρία να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και γενικότερα η οικονομία.

Ως υποψήφια στο Εμπορικό Τμήμα διεκδικώ ενεργά το Επιμελητήριο που μου αξίζει και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την αναβάθμισή του.

Με εκτίμηση,
Ρούλα Νερολή
"Επιμελητηριακή Κίνηση Φθία" - Υποψήφια στο Εμπορικό Τμήμα
 

Σύντομο βιογραφικό:

Η Ρούλα Νερολή σπούδασε Πληροφορική. Εργάστηκε στον Συνεταιρισμό Υδραυλικών για 25 χρόνια, όπου διετέλεσε Διευθύντρια πωλήσεων. Παράλληλα διατηρούσε το κατάστημα "ΝΑΒΑΡΙΝΟ" για 10 χρόνια. Τα τελευταία 4 χρόνια διατηρεί το κατάστημα «Νε-Ρο» στο κέντρο της Λαμίας (Καποδιστρίου 29).