Κώστας Καραγεώργος: Ήρθε η ώρα της Ανανέωσης στο Επιμελητήριο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 17:00 Κώστας Καραγεώργος: Ήρθε η ώρα της Ανανέωσης στο Επιμελητήριο

Είμαστε έτοιμοι για την αλλαγή σελίδας στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Με μεγάλη χαρά θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συναδέλφων μου με μόνο στόχο την προσφορά μου στον επαγγελματία του νομού, που τόσο πολύ έχει ανάγκη από ένα σύγχρονο διάφανο πρωτοποριακό Επιμελητήριο, που δεν θα είναι απλός παρατηρητής των εξελίξεων, αλλά δημιουργός αυτών.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο στηρίζοντας τον Συνδυασμό «Ανανεωτική Πορεία» με επικεφαλής τον Θανάση Κυρίτση και να φτιάξουμε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον μακριά από "τοξικές" αντιλήψεις και προσωπικές αγκυλώσεις.

Το αύριο δεν θα είναι εύκολο, αλλά όλοι μαζί ενωμένοι κάτω από ένα ισχυρό Επιμελητήριο στη Φθιώτιδα, είμαι σίγουρος ότι θα αντεπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία.

Με εκτίμηση
Καραγεώργος Κωνσταντίνος
Υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης με το Συνδυασμό «Ανανεωτική Πορεία» του Θανάση Κυρίτση.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση