Ο Απόστολος Κατσόγιαννος Υποψήφιος στις Εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 17:30 Ο  Απόστολος Κατσόγιαννος Υποψήφιος στις Εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

«Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά με νέο σχήμα και με έμπειρο κυβερνήτη στο τιμόνι τον Αλέκο Διαμαντάρα.

Αγαπητοί συνάδελφοι ο θεσμός του Επιμελητηρίου δεν επιτρέπει αντιπαραθέσεις και διχαστικές κορώνες. Ειδικά τέτοιες δύσκολες εποχές η ενότητα και η ομόνοια επιβάλλεται για να βγούμε από την κρίση και να διαφυλάξουμε το κύρος του Επιμελητηρίου μας.

Σας καλώ όλους, στις εκλογές που έρχονται, να στηρίξετε τον Συνδυασμό του Αλέκου Διαμαντάρα «Επιμελητηριακή Κίνηση Φθία», που στόχο έχει την ενότητα και την παραγωγικότητα και όχι τον διχασμό και το παρασκήνιο.

Με δυνατό και ενωτικό Διοικητικό Συμβούλιο μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο για το Επιμελητήριό μας».

Με τιμή
Απόστολος Κων/νου Κατσόγιαννος
Έμπορος Υγρών Καυσίμων
Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα με την «Επιμελητηριακή Κίνηση Φθία»
 

Σύντομο βιογραφικό:

Γεννήθηκε στη Λαμία. Σπούδασε Οικονομικά στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται στην Πώληση Υγρών Καυσίμων και στην Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης,  ως συνεχιστής οικογενειακής επιχείρησης από το 1950. Είναι πατέρας μίας κόρης και έχει επιδείξει ενεργή δράση στα κοινά.

Facedook: Apostolos K. Katsogiannos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση