Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκος Γούλας: Με όραμα και σχέδιο για το Επιμελητήριο που αρμόζει στη Φθιώτιδα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 17:18 Νίκος Γούλας: Με όραμα και σχέδιο για το Επιμελητήριο που αρμόζει στη Φθιώτιδα!

Αξιότιμοι Συνάδελφοι, Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Από το 1995  δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στη πόλη της Λαμίας, όντας αυτοκινητιστής , συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση και από το 1999 αποτελούσα μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων  της εταιρείας ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ Α.Ε και από  το 2008 ως Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος έως σήμερα.

Βιώνοντας σε καθημερινή βάση τα  πολλαπλά προβλήματα ,  τις δυσκολίες , τις στρεβλώσεις που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος απόρροια της ευρύτερης άσχημης οικονομικής συγκυρίας που βιώνει ο τόπος μας αλλά και της έλλειψης  ευέλικτων και δημιουργικών  εργαλείων δράσης , ενημέρωσης  , παρουσίας και  αντιπροσώπευσης   για το ίδιο το «επιχειρείν» από την πλευρά του ΕΒΕ Φθιώτιδας , αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση της «Ανανεωτικής Πορείας» και συγκεκριμένα του επικεφαλής του συνδυασμού  Θανάση Κυρίτση με σκοπό να συνδράμω και εγώ στην έξοδο από την εσωστρέφεια του επιχειρηματικού γίγνεσθαι του τόπου μας  και στην οδήγηση επιτέλους  της λειτουργίας του θεσμού του Επιμελητηρίου  στον εκσυγχρονισμό , στον εξορθολογισμό και στον Παμφθιωτικό  χαρακτήρα που θα πρέπει να έχει .

Το Επιμελητήριο ως θεσμός θα  έπρεπε να αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ της Περιφέρειας και των Δήμων του Νομού μας, έτσι ώστε αυτό το τρίπτυχο να οδηγήσει την επιχειρηματικότητα της περιοχής μας σε ένα επίπεδο πολύ υψηλό αναλόγως και με την ιστορία και  με την γεωγραφική θέση του Νομού μας.

Αυτό λοιπόν το όραμα μου το ενέπνευσε ο συνδυασμός «Ανανεωτική Πορεία» για να αποκτήσει επιτέλους η Φθιώτιδα το Επιμελητήριο που της αρμόζει, ένα Επιμελητήριο ευέλικτο, δημιουργικό,  πρωτοπόρο και καινοτόμο.

Σας ευχαριστώ
 
Νίκος Γούλας
Υποψήφιος Τμήματος Υπηρεσιών με το Συνδυασμό «Ανανεωτική Πορεία» του Θανάση Κυρίτση
 

Σύντομο βιογραφικό:

«Γεννήθηκε το 1971 στην Λαμία όπου διαμένει μόνιμα. Είναι πατέρας 2 παιδιών. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων. Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ Α.Ε. όπου δραστηριοποιείται και επαγγελματικά ως αυτοκινητιστής. Είναι Μέλος της Π.Ο.Α.Σ, Μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Σ.Ι.Α.Λ και Μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ιδιοκτητών Αστικών Λεωφορείων Ελλάδος».

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937 442717

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.astikoktellamias.gr