Ο νεότερος υποψήφιος Γιάννης Ζωγράφος δηλώνει:

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 18:39 Ο νεότερος υποψήφιος Γιάννης Ζωγράφος δηλώνει:

Με την εμπειρία των πρεσβυτέρων και την όρεξη της γενιάς μας θα γυρίσουμε σελίδα για το επιμελητήριο που θέλουμε...

Όταν μου έγινε η πρόταση από τον κύριο Θανάση Κυρίτση, να συμμετέχω στις εκλογές του επιμελητηρίου Φθιώτιδας, τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα. Από τη μία αισθάνθηκα πάρα πολύ τυχερός που θα ήμουν συνυποψήφιός με τόσους αξιόλογους συμπολίτες μας, επιχειρηματίες, ανθρώπους της διπλανής πόρτας, με τα ίδια προβλήματα και το ίδιο άγχος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Από την άλλη τα κύρια συναισθήματα μου ήταν άγχος και φόβος. Άγχος για τη συμμετοχή μου σε μία εκλογική διαδικασία, διότι όντας  σε νεαρή ηλικία είχα τις αμφιβολίες μου. Κατάλαβα ωστόσο ότι για εμάς τους νέους υπεύθυνοι των αποφάσεων μας είμαστε εμείς. Το μέλλον μας ανήκει, θα το διεκδικήσουμε με τον δικό μας τρόπο σκέψης. Με την εμπειρία των πρεσβυτέρων και την όρεξη της γενιάς μας θα γυρίσουμε σελίδα.

Φόβος γιατί για μένα  η λέξη Επιμελητήριο ήταν γνωστή μόνο όταν ο λογιστής μου γνωστοποιούσε ότι έπρεπε να πληρώσω τη συνδρομή. Αυτός ο φόβος για το άγνωστο Με έκανε να ψάξω και να μάθω τι είναι το επιμελητήριο. Μόλις ανακάλυψα τις δυνατότητες που έχουμε όλοι οι επιχειρηματίες συνειδητοποίησα την αναγκαιότητα της άμεσης ενασχόλησης μου με αυτό. Μου φάνηκε αδιανόητο να θεωρώ τον εαυτό μου ελεύθερο επαγγελματία και να μην έχω σύμμαχο το επιμελητήριο.

Χωρίς ντροπή  δηλώνω ότι πριν ψάξω δεν ήξερα τι είναι το επιμελητήριο, ούτε καν που χρησιμεύει. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που συμμετέχω στις εκλογές. Επειδή δεν πιστεύω ότι ήμουν  ο μόνος που αγνοούσα  τις πραγματικές δυνατότητες του γι’ αυτό αποφάσισα πως θα είμαι κοντά σε αυτόν τον φορέα, όπως θα έπρεπε όλοι μας.

Με την βοήθεια σας θα επαναφέρουμε το κύρος του θεσμού του επιμελητηρίου και θα το μετατρέψουμε σε συνεργάτη του κάθε επιχειρηματία της Φθιώτιδας. Αυτό είναι το επιμελητήριο που θέλουμε . Αυτό είναι το όραμα μου και με την στήριξή σας μπορούμε να το κάνουμε πράξη .

Γιάννης Ζωγράφος
Υποψήφιος Εμπορικού Τμήματος
Με το συνδυασμό «Ανανεωτική Πορεία» του Θανάση Κυρίτση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση