«Συνεχίζουμε δυνατά, ενωτικά, δημιουργικά...»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 08:16 «Συνεχίζουμε δυνατά, ενωτικά, δημιουργικά...»

Για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ένα ενωμένο και ισχυρό Επιμελητήριο στη Φθιώτιδα!

Στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές καλούμαστε να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα όλων μας. Εμείς πρέπει να δώσουμε το σύνθημα και να εμπνεύσουμε τους συναδέλφους μας, με λύσεις και όχι αντιπαραθέσεις, με διάλογο και όχι διχαστικό λόγο, με σύνθεση δυνάμεων και δημιουργική προσπάθεια.

Τα προβλήματα μας είναι πολλά και κοινά. Ενωμένοι θα πρέπει να αναβαθμίσουμε τη λειτουργία του νέου ΔΣ, χωρίς ίντριγκες και ανούσιες κορώνες.

Είμαστε εδώ να ενώσουμε, να ακούσουμε, να ακουστούμε πιο δυνατά, με σοβαρές ιδέες και προτάσεις για το αύριο του επιμελητηρίου μας. Είναι καθήκον μας, να μην απογοητεύσουμε με αντιπαραθέσεις άνευ ουσίας  και μικροπολιτικές μεθόδους, αλλά να «εξασκήσουμε»  τη δημιουργικότητα μας προς όφελος των πολλών. Προτεραιότητα μας είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των μικρομεσαίων και των ελεύθερων επαγγελματιών, να δυναμώσουμε τη φωνή του επιμελητηρίου, τη δική σας φωνή.

Σε μία οικονομία που αγωνίζεται να ξεπεράσει την κρίση, τα Επιμελητήρια της χώρας δίνουν τον δικό τους αγώνα ως σύμβουλοι της Πολιτείας για να προασπίσουν τα δικαιώματα μας. Με ισχυρά επιμελητήρια αυξάνονται οι ελπίδες σωστής αντιπροσώπευσης μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, άρα αποκτούν ξεχωριστή σημασία οι εκλογές που θα γίνουν στις 14-17 Δεκεμβρίου.

Σας καλώ λοιπόν, να στηρίξετε την προσπάθεια μας, να υποστηρίξετε ανθρώπους που βάζουν το συμφέρον των μελών μπροστά από το προσωπικό τους και προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα με σχέδιο, προγραμματισμό και πράξεις.

Σας καλώ να γίνετε συμμέτοχοι σε τούτη την προσπάθεια για ένα επιμελητήριο της σύνθεσης και της δημιουργίας

Με τιμή,

Κωνσταντίνος Ψειρόπουλος
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών με την «Επιμελητηριακή Κίνηση Φθία» του Αλέκου Διαμαντάρα
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση