Φωτορεπορτάζ: Η ορκωμοσία του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 18:06 Φωτορεπορτάζ: Η ορκωμοσία του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς

Το Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Στερεάς στη Λαμία, αποδείχτηκε πολύ μικρό για να χωρέσει όσους παρακολούθησαν την ορκωμοσία του Τμήματος Φυσικοθεραπείας το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου 2017.

43 προπτυχιακοί απόφοιτοι και 9 μεταπτυχιακοί (οι πρώτοι), καθώς συγγενείς και φίλοι τους, έδωσαν βροντερό παρόν σε μια πανηγυρική εκδήλωση, πλούσια σε συναισθήματα.

Χαιρετισμούς από το χώρο του Ιδρύματος απεύθυναν, ο Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Στερεάς και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Καθηγητής  Νικόλαος Στριμπάκος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Καθηγητής Γεώργιος Γιόφτσος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Καθηγητής Ιωάννης Πουλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κώστας Αποστολόπουλος και εκ μέρους του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ο Α’ Αντιπρόεδρος Σπύρος Ρουμελιώτης.

Η όμορφη τελετή πλαισιώθηκε από δύο μουσικά δρώμενα που ετοίμασαν οι φοιτητές του ιδρύματος και ολοκληρώθηκε με τους αποχαιρετιστήριους λόγους των πρωτευσάντων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (Αργυρού Στεφανή και Κιόττος Σάββας) και της Προπτυχιακού (Πιτσούνη Βασιλική) και την απονομή των πτυχίων.

Επειδή μία εικόνα ίσον 1.000 λέξεις, απολαύστε το φωτογραφικό υλικό από την ξεχωριστή αυτή ημέρα των αποφοίτων του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, με την ευχή για καλή σταδιοδρομία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση