Αγρότες - παραγωγοί, ενημερωθείτε για τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 07:40 Αγρότες - παραγωγοί, ενημερωθείτε για τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Η ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. σας ενημερώνει υπεύθυνα και σωστά για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα προγράμματα που "τρέχουν" και την επιλεξιμότητα.

Μάθετε για τις απαιτήσεις που πρέπει να καλύπτει ένας παραγωγός για να είναι επιλέξιμος για τα παρακάτω Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης.

  • ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
  • ΝΙΤΡΟΡΥΠΑΝΣΗ
  • ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
  • ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Η εταιρεία μας από την αρχή του 2016 οργάνωσε τμήμα μελετών για όλα τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης .

Με σιγουριά και συνέπεια σας καλούμε να μας εμπιστευτείτε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφορία στα τηλέφωνα: 22310 48031-34 και 6972800970 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φυσικά μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στις εγκαταστάσεις μας για ακόμη καλύτερη ενημέρωση στο 1o χλμ Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, κοντά στο κτίριο της ΔΕΗ.

Μάθετε περισσότερα για την εταιρία μας στο: www.panagrotiki.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση