Λαμία: Η φοιτήτρια που θέλει να δώσει χρώμα στα στενά της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 08:00 Λαμία: Η φοιτήτρια που θέλει να δώσει χρώμα στα στενά της πόλης

Η όμορφη Ρεβέκκα που θέλει να ομορφύνει και τη Λαμία!

Η Ρεβέκκα Δράνια είναι φοιτήτρια στο Τμήμα φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς, είναι ερασιτέχνης ζωγράφος και θέλει να δώσει χρώμα στο γκρίζο κέντρο της πόλης.

Μετά το κάλεσμα του ιδιοκτήτη του "Wok n' Roll" στην οδό Αποστόλου Κουνούπη, ξεκίνησε να ζωγραφίζει μια εντυπωσιακή τοιχογραφία στο εξωτερικό του μαγαζιού.

Αυτό της έδωσε την ιδέα να συνεχίσει αυτό το όμορφο έργο και στα υπόλοιπα στενά της πόλης που όπως και ίδια λέει «είναι πολύ όμορφα αλλά γκρίζα και με ζωγραφιές θα μπορούσαν να γίνουν... σαν νησί!»

Έτσι λοιπόν η Ρεβέκκα καλεί ερασιτέχνες και επαγγελματίες ζωγράφους, τον Δήμο και όσοι άλλοι θέλουν να βοηθήσουν να έχει συνέχεια αυτή η πολύ όμορφη προσπάθεια.

Δείτε τι μας είπε η ίδια στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Δείτε φωτογραφίες με την Ρεβέκκα επί τω έργω....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση