Πρωτοχρονιά με βραβευμένο κρασί από τον τόπο μας!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 08:02 Πρωτοχρονιά με βραβευμένο κρασί από τον τόπο μας!

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σου κρασιά βραβευμένα σε διεθνείς διαγωνισμούς, τα οποία παράγονται στον τόπο σου και το κυριότερο, δεν κοστίζουν ακριβά!

Ο λόγος για τα κρασιά του Οινοποιείου "Χαρτοδιπλωμένος", που βρίσκεται στο Φραντζόμυλο Λαμίας.

Καλές Γιορτές λοιπόν, συντροφιά με τα αρώματα και τις γεύσεις του βραβευμένου με δύο χρυσά μετάλλια λευκού κρασιού «Sauvignon-Chardonay -Mαλαγουζιά, Χαρτοδιπλωμένος», στους διεθνείς διαγωνισμούς, «BERLINER WINE TROPHY» και «ASIA WINE TROPHY».

Πως μπορείς να τα έχεις στο τραπέζι σου και μάλιστα σε πολύ προσιτή τιμή

Εαν θέλεις αυτές τις γιορτές να κάνεις ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σου, αλλά και στους καλεσμένους που θα έχεις στο τραπέζι σου, τότε η καλύτερη επιλογή είναι τα κρασιά του Οινοποιείου "Χαρτοδιπλωμένος".

Κόκκινο, Ροζέ ή Λευκό, όποιο κι αν προτιμάς, μπορείς να το προμηθευτείς κατευθείαν από τις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου, που βρίσκεται στο δρόμο Λαμίας - Φραντζή, μετά τον Φραντζόμυλο και πριν την "Όμορφη Νύχτα", πάνω στο δρόμο (τηλ: 22310 96298 και 6976975266). Στο οινοποιείο διατίθεται κρασί και σε συσκευασία ασκού των 5 λίτρων.

Επίσης τα βραβευμένα κρασιά "Χαρτοδιπλωμένος" μπορείς να τα προμηθευτείς στις ίδιες προσιτές τιμές και από τις κάβες της Λαμίας (κάβα "Κελάρι" Όθωνος 16, και κάβα "CASTELLO", Απ. Κουνούπη 1, πρώην Τρούμαν - Λαμία).

Τα κρασιά "Χαρτοδιπλωμένος" θα τα βρείτε επίσης και σε πολλά εστιατόρια - bar στη Λαμία, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Οινοποιείο "Χαρτοδιπλωμένος" σας ευχαριστεί για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας και σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα  και Καλή Πρωτοχρονιά !!!

www.xartodiplomenos.gr

facebook: Χαρτοδιπλωμένος Winery

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση