Εσείς που θα κάνετε φέτος την εδαφολογική σας ανάλυση;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 09:04 Εσείς που θα κάνετε φέτος την εδαφολογική σας ανάλυση;

Έρευνες έχουν μέχρι σήμερα αποδείξει ότι κάτω από το 10% των αγροτών προβαίνει σε εδαφολογική και φυλλοδιαγνωστική ανάλυση, λόγω ελλιπούς πληροφόρησης. Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" προσφέρει πληθώρα πακέτων εδαφολογικών αναλύσεων από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, σύμφωνα με τις ανάγκες σας στην πλέον συμφέρουσα τιμή.

Πότε απαιτείται εδαφολογική ανάλυση;

Πρέπει άμεσα να προβείτε σε εδαφολογική ανάλυση όταν παρατηρείτε χαμηλή απόδοση στην καλλιέργεια σας, όταν ενδιαφέρεστε να προβείτε σε βασική λίπανση του χωραφιού σας, όταν ενδιαφέρεστε για επιλογή νέας καλλιέργειας και για τον έλεγχο των επιπέδων μικροθρεπτικών και μακροθρεπτικών στοιχείων όταν έχετε ευαίσθητες καλλιέργειες (τρούφα, αρωματικά βότανα, φυτά ευαίσθητα σε χλωρίωση κ.α).

Πιο συγκεκριμένα, στο Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" μπορείτε να ελέγξετε τις παρακάτω παραμέτρους:

pH, αγωγιμότητα, οργανική ουσία, ολικό και ενεργό ανθρακικό ασβέστιο, ανταλλάξιμο άζωτο, φωσφόρο (Olsen) και κάλιο, κατάταξη κατά Bouyoucos, ανταλλάξιμο ασβέστιο, μαγνήσιο, χαλκό, σίδηρο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, βόριο, αλατότητα και περιεκτικότητα σε νάτριο, υπoλογισμό δεικτών SAR, CEC, ποσοστό ανταλλάξιμου νατρίου (ESP), Mg/K, Ca/Mg, Ca/(Mg+K) και υπολογισμό διαθέσιμων μονάδων λίπανσης. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι κοντά σας για να σας συμβουλέψει σχετικά με τα αποτελέσματα των αναλύσεων σας.

Μπορείτε να μας βρείτε:

Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου"

(Χημικό εργαστήριο αναλύσεων εδάφους, φύλλων, ελαιολάδου, μελιού, τροφίμων, νερού και ποτών)

Τυμφρηστού 181, Λαμία

Τηλ: 2231 2231 99

site: https://pasiaslab.gr/

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος Ποιότητας: Πασιάς Ιωάννης, Διδάκτωρ Χημείας Πανεπιστημίου Αθηνών

Διευθυντής Εργαστηρίου: Ραπτοπούλου Καλομοίρα, MSc Χημείας Πανεπιστημίου Αθηνών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση