Είσαι ατμιστής? Η εφαρμογή που θα σου λύσει τα χέρια έρχεται από τη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 21:45 Είσαι ατμιστής? Η εφαρμογή που θα σου λύσει τα χέρια έρχεται από τη Λαμία!

Ορολογίες όπως "PG-VG", "νικοτίνη", "ml", "βάση", "booster" μπορούν να μπερδέψουν  ακόμη και τους πιο "ψαγμένους" χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου, πόσο μάλλον αυτούς που τώρα μπαίνουν στον χώρο του ατμίσματος!

Επιπλέον η πιο συνηθισμένη ερώτηση σε παρέες ατμιστών είναι: «Ξέρεις καμία καλή καινούρια συνταγή;» ή «πόσο % νικοτίνη πρέπει να βάλω στην συνταγή;»...

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει η πρώτη Ελληνική ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή.

Συνταγές ηλεκτρονικού τσιγάρου

Δημιουργός της ο Λαμιώτης Μαργαρίτης Γεώργιος. Σπούδασε στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Informatics του Πανεπιστημίου Boras στην Σουηδία. Εργάζεται από το 2004  πάνω στην υλοποίηση και προγραμματισμό ιστοσελίδων και ασχολείται με το Internet Marketing.

Η καλύτερη και μεγαλύτερη Ελληνική DIYe-liquid / ejuice βάση δεδομένων και συνταγών με πάνω από 15000 συνταγές υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου! Αποθηκεύστε, μοιραστείτε, σχολιάστε, προσαρμόστε τις συνταγές ηλεκτρονικού τσιγάρου εδώ. Γεύσεις, βαθμολογίες, συνταγές, υπολογισμός κόστους, όλα είναι εδώ! 



Υπολογισμός νικοτίνης, βάσης pg/vg και χιλιάδων γεύσεων.

Με την εφαρμογή μπορείτε να:
- Σχολιάσετε συνταγές και γεύσεις.
- Αξιολογήσετε τις συνταγές και τις γεύσεις.
- Μοιραστείτε συνταγές με φίλους.
- Φροντίστε να καταγράψετε τις γεύσεις σας.
- Δείτε πληροφορίες σχετικά με τους κατασκευαστές και τις γεύσεις.


Η εφαρμογή διατίθεται για κινητά με λειτουργικό Android και ενημερώνεται συνεχώς με νέες συνταγές και καινούρια χαρακτηριστικά!

Τι περιμένετε;;; Πατήστε τώρα εδώ, κατεβάστε την εφαρμογή και καλό άτμισμα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση