Λαμία: 20 χρόνια «SPAL Α.Ε.»... και συνεχίζει δυναμικά!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 20:14 Λαμία: 20 χρόνια «SPAL Α.Ε.»... και συνεχίζει δυναμικά!

Η SPAL Α.Ε., που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η γνωστή κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο προϊόντων αλουμινίου και P.V.C., SPAL Α.Ε., που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, μέσα σε μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα στο χώρο του εργοστασίου έκοψε την πίτα για το 2018.

«Παρά τις δυσκολίες των καιρών είμαστε όρθιοι και συνεχίζουμε δυναμικά....», είπε ο Πρόεδρος της εταιρείας Μίλτος Αλαφραπάτης, ο οποίος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και συνεργάτες, αλλά και όλους όσους εμπιστεύονται την εταιρεία από το 1998 μέχρι σήμερα.

Οι μέτοχοι της SPAL Α.Ε., με σταθερά βήματα, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα και μια αξιόπιστη εταιρεία με συνεχόμενη ανοδική πορεία, η φήμη της οποίας έχει ξεπέρασε εδώ και αρκετά χρόνια τα στενά όρια της Φθιώτιδας, αναλαμβάνοντας μεγάλες δουλειές σε όλη την Ελλάδα.

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας κέρδισε η Κάτια Παπακώστα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή πίτας της SPAL AE

www.spal.gr

facebook.com/pages/SPAL-AE-ΚΟΥΦΩΜΑΤA-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-PVC

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση