Λαμία: Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το καλύτερο στρώμα στη μισή τιμή!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 08:30 Λαμία: Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το καλύτερο στρώμα στη μισή τιμή!

Είναι γεγονός. Έκπτωση 50% στα Shop in Shop της Media Strom στη Λαμία και στη Λιβαδειά!

Ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις το στρώμα που πάντα ονειρευόσουν.

Τώρα και για λίγες μόνο ημέρες στα Shop in Shop της Media Strom, που βρίσκονται Καποδιστρίου 25, στο κατάστημα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" στη Λαμία και Σοφοκλέους & Ερκύνας στη Λιβαδειά!

Στο Shop in Shop της Media Strom μπορείτε να δείτε και να γνωρίσετε όλες τις νέες σειρές και να επιλέξτε, μέσα από την κορυφαία συλλογή στρωμάτων της Media Strom, το ιδανικότερο για εσάς, που θα σας καλύψει απόλυτα σε ποιότητα, αίσθηση και φυσικά στη τιμή.

Η Media Strom, κορυφαία Ελληνική Εταιρεία στον κλάδο της, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια πρωτοπόρας λειτουργίας στο χώρο. Γιορτάζοντας επιστρέφει στους πελάτες της την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει εδώ και 50 χρόνια!

Έτσι λοιπόν προσφέρει σε προνομιακές τιμές με Έκπτωση 50% κάποια από τα κορυφαία στρώματα της Media Strom!

Η νέα εποχή στον καλό ύπνο είναι εδώ!

Επισκεφθείτε το Shop in Shop της Media Strom στη Λαμία, Καποδιστρίου 25 (τηλ: 22310 67747) και Σοφοκλέους & Ερκύνας, Λιβαδειά (τηλ: 22610 80646) και αποκτήστε το στρώμα που πάντα ονειρευόσασταν με ΕΚΠΤΩΣΗ 50%, καθώς επίσης και όλη την γκάμα των προϊόντων ύπνου (μαξιλάρια, προστατευτικά, κρεβάτια).

Γιατί ο ύπνος ειναι ζωή....Εσείς ακόμα να αποκτήσετε το δικό σας στρώμα;

facebook.com/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΛΑΜΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση