Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία του Τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 12:23 Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία του Τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Στερεάς

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τελετή καθομολόγησης εξήντα έξι (66) αποφοίτων του Τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στο Αμφιθέατρο του κτιρίου της Βιβλιοθήκης.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιπρυτάνεις του Ιδρύματος, Νικόλαος Ασημάκης και Αριστείδης Μερτζάνης, καθώς και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ηλεκτρολογίας Αθανάσιος Λυγδής και ο καθηγητής Χρήστος Παπαναστασίου.

Το αμφιθέατρο γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που συνόδευε τους αποφοίτους.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρύτανης κ. Ασημάκης και ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Λυγδής, που συνεχάρησαν τους εξήντα έξι αποφοίτους για την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση