Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας: Κοπή πίτας γεμάτη συγκίνηση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 08:30 Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας: Κοπή πίτας γεμάτη συγκίνηση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μια ιδιαίτερη βραδιά ετοίμασε το βράδυ της Τετάρτης (31/1) ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας, θέλοντας να γιορτάσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Η Διοίκηση του Συλλόγου με την ευκαιρία της Βασιλόπιτας, τίμησε για την προσφορά τους στην αγορά της πόλης, δώδεκα παλιά και νέα μέλη του μέσα σε έντονο συγκινησιακά κλίμα, καθώς κάποιοι από αυτούς δεν είναι πλέον στη ζωή. Τιμήθηκε επίσης ο ΠΑΣ Λαμία στο πρόσωπο του Πανουργιά Παπαϊωάννου, με το βραβείο να παραλαμβάνει ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Κυρίτσης.

Σε ρόλο παρουσιαστή ο Πρόεδρος του ΕΣΛ Γιάννης Βλαχογιάννης, που «έντυσε» κάθε μία από τις απονομές με ξεχωριστό τρόπο, καταθέτοντας μια όμορφη ιστορία, βγαλμένη από την εμπειρία του ως Λαμιώτης και έμπορος.

Κεντρική ιδέα της όμορφης βραδιάς που πραγματοποιήθηκε στο καφέ "Bottega" στην πλατεία Διάκου, το μήνυμα που γράφτηκε και στην πίτα «Είμαστε ακόμα ζωντανοί – Καλή Χρονιά»!

Δείτε στο βίντεο ποιοι επαγγελματίες βραβεύτηκαν στη φετινή κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση