Λαμία: Η νέα πρόταση για φαγητό στην πόλη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 07:09 Λαμία: Η νέα πρόταση για φαγητό στην πόλη

Ευκαιρία να γνωρίσετε το νέο στέκι της γεύσης στη Λαμία - Είναι ανοιχτό καθημερινά, μεσημέρι - βράδυ (εκτός από το βράδυ της Κυριακής).

Ο λόγος για το «Σαμανίδης - Ελλάδος Γεύσεις», ένας ξεχωριστός χώρος με μοναδικές γεύσεις, που βρίσκεται στην οδό Αθηνών 27, κοντά στη διασταύρωση με τον οδό Κύπρου στη Λαμία (δίπλα στο Chicken-House)

Η Οικογένεια Σαμανίδη με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης δημιούργησε με αγάπη και μεράκι ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, όπου μπορείτε να απολαύσετε καλό φαγητό, καθημερινά, μεσημέρι - βράδυ (εκτός από το βράδυ της Κυριακής).

Στο «Σαμανίδης - Ελλάδος Γεύσεις» θα βρείτε ποικιλίες σαλατικών, μεζέδων, κρεατικών, θαλασσινών και κρασιών μόνο από Ελληνική κουλτούρα και ντόπιους παραγωγούς. Προσθέσαμε ακόμη παραδοσιακό ντόπιο Τσίπουρο και Ούζο, με υπέροχους μεζέδες.

Φυσικά δεν αλλάζουμε την ιστορία μας και το κοτόπουλο, που μας έφερε τόσο κοντά, θα μπορείτε να το γευτείτε πάντα σε μοναδικές συνταγές και στο νέο μας χώρο.

Το «Σαμανίδης - Ελλάδος Γεύσεις» είναι επίσης ο ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει τις δικές σας γαστρονομικές εκδηλώσεις, μικρές ή μεγάλες. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 6980148484.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια και σας υποσχόμαστε να παραμείνουμε δίπλα σας ακόμη περισσότερα.

Οικογένεια Σαμανίδη

facebook: Σαμανίδης - Ελλάδος Γεύσεις

«Σαμανίδης - Ελλάδος Γεύσεις»

Αθηνών 27 στη Λαμία
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6980148484
 
 
 
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση