Λαμία: Τίποτα δε λέει «σε αγαπώ» όσο μια ολοκληρωμένη Wellness day στα Lipogen

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 11:16 Λαμία: Τίποτα δε λέει «σε αγαπώ» όσο μια ολοκληρωμένη Wellness day στα Lipogen

Αποδράστε με το αγαπημένο σας πρόσωπο σε έναν παράδεισο ομορφιάς και αρμονίας… Χαλαρώστε, ανανεωθείτε και ανακαλύψτε τον πιο όμορφο εαυτό σας…αποδράστε στα Lipogen ΛαμίαςΚαλέστε τώρα στο 2231029220 και κλείστε το ραντεβού σας!

Lipogen Spa

Το τελετουργικό ευεξίας και ομορφιάς ξεκινάει με ένα ζεστό μασάζ σε όλο το σώμα…που θα μαλακώσει και θα ανακουφίσει τους μύες…
Τεχνικές περίτεχνες και μαγικές, πιέσεις και μαλάξεις θα δίωξουν την συσσωρευμένη ένταση από τους μύες χαρίζοντάς τους και πάλι την ελαστικότητα τους.
Ζεστό λάδι, απαλή μουσική και χαλαρωτικά αιθέρια έλαια στον χώρο, θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για βαθιά χαλάρωση και ξεκούραση και αφού ολοκληρωθεί το μασάζ και οι ρυθμοί έχουν πέσει, ακολουθεί μια υπέροχη θεραπεία λάμψης και θρέψης για πραγματικά βελούδινη επιδερμίδα….

Φέτος χαρίζουμε πολύτιμο προσωπικό χρόνο σε αυτούς που αγαπάμε…

Για εκείνη

Για εκείνον

Για το «μαζί» που σας ενώνει!!!

Tώρα έκπτωση -30% στις υπηρεσίες Spa του Lipogen.
 Καλέστε σήμερα στο  2231029220 και κλείστε το ραντεβού σας!

 

LIPOGEN
Καραγιαννοπούλου 9, Λαμία
Τηλ: 22310 29003
www.lipogen.gr
Facebook/Lipogen Lamias

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση