Του Αγίου Βαλεντίνου επιλέγουμε Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και κερδίζουμε ένα υπέροχο ρολόι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 08:37 Του Αγίου Βαλεντίνου επιλέγουμε Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και κερδίζουμε ένα υπέροχο ρολόι

Φέτος στη γιορτή των ερωτευμένων έχετε έναν επιπλέον λόγο για να επιλέξετε το Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» μιας και με κάθε αγορά άνω των 15€ συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα ρολόι KarenMillen αξίας 105€.

Η 14η Φεβρουαρίου πλησιάζει και κάθε ιστορία αγάπης συμπληρώνεται με ένα ξεχωριστό δώρο που θα κάνει το αγαπημένο σας πρόσωπο να σας ερωτευτεί ξανά.

Επιλέξτε ένα διαχρονικό δώρο από το Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Για κάθε αγορά άνω των €15 συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα ρολόι KarenMillen αξίας €105.

Στο Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» σας περιμένει μια μοναδική συλλογή από μενταγιόν, κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και ρολόγια σε πολύ προσιτές τιμές.

Φέτος, τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για την αγαπημένη σας εμπλουτίζονται και με τις 9 υπέροχες νέες σειρές της Inspiral, που θα βρείτε στο www.inspiral.gr, αλλά και στο κατάστημά μας στην Ρήγα Φεραίου 18, Λαμία.

Επίσης, αποκλειστικά στο κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» θα βρείτε τη φετινή μας δημιουργία για τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον άνθρωπο» σε τιμές από €16. Σημαντικό μέρος των εσόδων διατίθεται στο «Συν στον άνθρωπο».

Ο διαγωνισμός ισχύει για κάθε αγοράάνω των 15€ που θα πραγματοποιηθεί στο Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.inspiral.gr μέχρι τις 2:00 μμ της Τετάρτης 14/02/2018.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς και θα ανακοινωθεί στο LamiaReport την Πέμπτη 15/02/2018.

Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»
Από το 1922
Ιστορία αξίας ανεκτίμητης
.

Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία.
Τηλ: 22310 23216.
www.krontira.gr
​www.inspiral.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση