Coffee Island: Υποδέχεται το Microfarm Project "Rwanda Bumbogo"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 08:12 Coffee Island: Υποδέχεται το Microfarm Project "Rwanda Bumbogo"

Η Coffee Island υποδέχεται το 12ο Microfarm Project® στα καφεκοπτεία της, τον “Rwanda Bumbogo”. Για το νέο “Limited Edition” καφέ, ταξίδευσε στη Rwanda και το σταθμό επεξεργασίας του το Bumbogo, από τον οποίο πήρε και το όνομά του.

Πρόκειται για έναν μονοποικιλιακό Specialty καφέ (Arabica 100%) με ιδιαίτερο γευστικό προφίλ, το οποίο αναδεικνύεται από το artisan καβούρδισμά του που επιλέχτηκε ειδικά από το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Coffee Island.

Άρωμα μελιού, σταφίδας, λάιμ

και κακάο είναι τα ανεπανάληπτα γευστικά χαρακτηριστικά του Rwanda Bumbogo. Τα αρώματά του γίνονται εύκολα αντιληπτά ακόμη και εάν δεν είσαι ειδικός του καφέ, αλλά ένας λάτρης του καφέ!

Επιλέγοντας να το απολαύσετεσε ένα καφεκοπτείο Coffee Island ως Cappuccino Latte ή Iced Latte, σίγουρα θα ανταμειφθείτε.

Αν προτιμάτε τον καφέ Φίλτρου, δοκιμάστε τον με την μέθοδο εκχύλισης V60.

Διατίθεται αποκλειστικά και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε όλα τα καφεκοπτεία CoffeeIsland, σε συσκευασίατων 200γρ που δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε το απίστευτο άρωμά του, απλά πιέζοντας το σακουλάκι και μυρίζοντας στην ειδική βαλβίδα στο μπροστινό μέρος.

Δοκιμάστε τον πριν εξαντληθεί!

Μοναδικός καφές για μοναδικούς ανθρώπους

Coffee Island Λαμίας
Πλατεία Πάρκου 19 (Delivery: 22310 55929)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση