Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Η καλύτερη και χορταστικότερη κρέπα της πόλης και...Delivery !!!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 16:12 Λαμία: Η καλύτερη και χορταστικότερη κρέπα της πόλης και...Delivery !!!

Είναι γεγονός. Τώρα οι καλύτερες κρέπες της Λαμίας, χωρίς υπερβολή, έρχονται στο χώρο σου, αφού το «Σερραϊκό» διαθέτει και πάλι Delivery  - Μάθε πως μπορείς να κερδίσεις κουπόνια για δωρεάν DELIVERY (δήλωσε παρακάτω συμμετοχή)

Οι λάτρεις της κρέπας στη Λαμία έχουν πραγματικά λόγο να πανηγυρίζουν. Και αυτό γιατί οι φημισμένες κρέπες από το «Σερραϊκό» της πλατείας Πάρκου, είναι και πάλι διαθέσιμες με DELIVERY.

Για πολλούς από εμάς, το «Σερραϊκό» αποτελεί τη φυσική συνέχεια ενός καφέ ή ποτού, αφού παραμένει ανοιχτό όλο το 24ωρο για να ικανοποιεί και να "γλυκαίνει" όλους τους θαμώνες της πλατείας, αλλά και διερχόμενους επισκέπτες.

Η πλέον ξεχωριστή κρέπα της πλατείας Πάρκου, με την πιο μαλακή και παιχνιδιάρα ζύμη που έχουμε δοκιμάσει, εγκαινιάζει ξανά το DELIVERY από σήμερα Παρασκευή 23/2.

Οι γεύσεις του «​Σερραϊκό» έρχονται στον χώρο σας καθημερινά, με ωράριο 5:00μμ - 1:00πμ (Παρασκευή και Σάββατο 5:00μμ - 2:00πμ

Στον κατάλογό του θα βρεις κλασικές επιλογές σε γλυκιές και αλμυρές κρέπες, σφολιατοειδή, snacks, sandwiches, και άλλες ξεχωριστές γεύσεις.

Ελάχιστη Παραγγελία: 5€ εντός Λαμίας και 10€ εκτός πόλης.

Τηλεφώνα: 22310 25162 & What's up: 6987 971446.

Τώρα και online Delivery αποκλειστικά από το YouDelivery.gr (δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσεις κουπόνια στο τέλος του άρθρου).



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Όπως πάντα... σου έχουμε κουπόνια. Δήλωσε συμμετοχή, μπες στη κλήρωση και κέρδισε 3€ κουπόνια. Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως τη Τετάρτη 07/03.