Παιδί και διαδίκτυο: Οι γνωστές - άγνωστες παγίδες και ο ρόλος του γονιού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 07:40 Παιδί και διαδίκτυο: Οι γνωστές - άγνωστες παγίδες και ο ρόλος του γονιού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Κανόνες ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο»

Ενημερωτική Ημερίδα στη Λαμία με κεντρικό ομιλητή τον υποδιευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βασίλειο Παπακώστα.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Κανόνες ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο» συνδιοργάνωσαν το πρωί της Τετάρτης (28/2) στο Δημοτικό Θέατρο, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Φθιώτιδας, ο Δήμος Λαμιέων και το 4ο Γ.Ε.Λ. Λαμίας.

Κεντρικός ομιλητής ο υποδιευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έλκει την καταγωγή του από τον Άγιο Γεώργιο Φθιώτιδας, Βασίλειος Παπακώστας.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο κ. Παπακώστας βρέθηκε στη Λαμία προκειμένου να παρουσιάσει με τους συναδέλφους του τις παγίδες του διαδικτύου ειδικά για άτομα νεαρής ηλικίας, μέσα από εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την πολύχρονη ενασχόληση του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στόχος του σε καμία περίπτωση δεν ήταν να αποτρέψει τη χρήση του διαδικτύου από νέους ανθρώπους, αλλά να τους προβληματίσει σχετικά με τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν για την ασφάλειά τους.

Συγχρόνως υπογράμμισε τη σημασία που έχει ένας γονιός να στέκεται δίπλα στο παιδί του απέναντι σε οποιοδήποτε πρόβλημα είτε προέρχεται από το διαδίκτυο ή όχι.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την Ενημερωτική Ημερίδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση