Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φρεσκοκαβουρδισμένος Ελληνικός καφές Coffee Island τώρα και σε συσκευασία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 08:15 Φρεσκοκαβουρδισμένος Ελληνικός καφές Coffee Island τώρα και σε συσκευασία

Η Coffee Island αναγνωρίζοντας τις καθημερινές ανάγκες και συνήθειες του σύγχρονου  καταναλωτή φέρνει στα καφεκοπτεία της συσκευασμένο ελληνικό καφέ Coffee Island, για άμεση διάθεση.

Πλέον, ο ελληνικός καφές «βγαίνει» από τη λίστα με τα ψώνια του supermarket και τη θέση του παίρνει ο ελληνικός καφές Coffee Island, αφού σε οποιαδήποτε επίσκεψή σου στο αγαπημένο σου καφεκοπτείο μαζί με το ρόφημά σου, μπορείς να τον προμηθευτείς γρήγορα και εύκολα. Ακόμα και στη καθημερινή σου βόλτα ή μετακίνηση μέσα στη πόλη, με μια στάση στα Coffee Island, εξασφάλισες ποιοτικό ελληνικό καφέ για το σπίτι.

O Φρεσκοκαβουρδισμένος Ελληνικός καφές διατίθεται σε 3 χαρμάνια, σε συσκευασίες των 200 γρ (και των 100 γρ ο Παραδοσιακός και ο Special), για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει:

  • Αν προτιμάς μια πιο παραδοσιακή γεύση, που θα σου θυμίσει τα αρώματα του καφέ που έπινε ο παππούς και η γιαγιά σου, τότε επέλεξε τον Παραδοσιακό Ελληνικό.
  • Αν προτιμάς ένα πιο πολύπλοκο άρωμα με ένα ιδιαίτερο γευστικό προφίλ, τότε πρέπει να επιλέξεις τονSpecial (Σπέσιαλ) Ελληνικό.
  • Αν αποφεύγεις την καφεΐνη αλλά δεν κάνεις εκπτώσεις και συμβιβασμούς στη γεύση, τότε δοκίμασε τον Ντεκαφεϊνέ Ελληνικό.

Επίλεξε, λοιπόν, το αγαπημένο σου χαρμάνι, προμηθεύσου ένα μπρίκι από τη γωνιά δώρουτου καταστήματος,ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο https://www.coffeeisland.gr/pages/how_to_videos, σέρβιρε τον ελληνικό καφέ Coffee Island στο αγαπημένο σου φλιτζάνι κα απόλαυσε τα υπέροχα αρώματά του!

Coffee Island Λαμίας
Πλατεία Πάρκου 19
 
Delivery στο 22310 55929