Το «σπίτι» της «ZeniΘ» σήμερα στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 11:25 Το «σπίτι» της «ZeniΘ» σήμερα στη Λαμία!

Σήμερα Τρίτη (13/3/) το «σπίτι» της ZeniΘ θα είναι στη Λαμία και συγκεκριμένα στην πλατεία Πάρκου από τις 11:00' το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Η «ZeniΘ», ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, υποδέχεται τους καταναλωτές σ’ ένα πρωτότυπο «σπίτι» ολοκληρωμένης ενέργειας.

Το «σπίτι» της ZeniΘ ήρθε στη Λαμία, έχοντας ολοκληρώσει τις επισκέψεις του στις μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας, στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες. Στόχος του είναι να ενημερώσει τους καταναλωτές για τη σωστή χρήση της ενέργειας, ώστε να βελτιώσουν την ενεργειακή κατανάλωση του νοικοκυριού τους.

Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν και για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που παρέχει η εταιρεία πανελλαδικά και θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα οφέλη που προσφέρει στον οικογενειακό προϋπολογισμό η νέα υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, που παρέχει εκπτώσεις σε όσους χρησιμοποιούν συνδυαστική ενέργεια από τη ZeniΘ, και φυσικό αέριο και ρεύμα!

Ταυτόχρονα, το κοινό θα ενημερωθεί για τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει η ZeniΘ, έχοντας ως επίκεντρο τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της. Η ZeniΘ επιβραβεύει  όλους τους πελάτες (υφιστάμενους και νέους) με την υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ, η οποία φροντίζει για τις τεχνικές ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης με την αποκατάσταση βλάβης σε υδραυλικές, ηλεκτρολογικές και εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και με την Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ που προσφέρει πρόσβαση σε 3.000 παρόχους υγείας πανελλαδικά με δωρεάν check up και υπηρεσίες υγείας σε προνομιακές τιμές.

Παράλληλα, όσοι επισκεφτούν το σπίτι της ZeniΘ θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα για τον οικιακό εξοπλισμό τους, όπως λέβητες αερίου, ηλεκτρικές κουζίνες, πλυντήρια και ψυγεία.

Η ομάδα της ZeniΘ θα ξενάγησε τους επισκέπτες στο σπίτι της ολοκληρωμένης ενέργειας σήμερα Τρίτη 13/3 στην Πλατεία Πάρκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση