«Παύλιανη Project»... Αξίζει να το δείτε! - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 07:28 «Παύλιανη Project»... Αξίζει να το δείτε! - ΒΙΝΤΕΟ

Κι όμως αυτός ο τόπος βρίσκεται δίπλα μας στο Δήμο Λαμιέων...

Είναι η γραφική Παύλιανη την φυσική ομορφιά της οποίας υποστηρίζει με τη μοναδική τέχνη της στη ζωγραφική και το street art, η δασκάλα Μαρία Λιάγκα.

Η ΕΡΤ-WEBTV έκανε ένα όμορφο αφιέρωμα στην εκπομπή της «Ες Αύριον τα Σπουδαία», στην ξεχωριστή αυτή καλλιτέχνιδα και στο όμορφο χωριό του Δήμου Λαμιέων.

Η Μαρία Λιάγκα μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Η καταγωγή της όμως είναι από την Παύλιανη του νομού Φθιώτιδας, την οποία υπεραγαπούσε από παιδί, καθώς όλες τις διακοπές της παιδικής της ηλικίας τις πέρασε εκεί.

Έτσι θέλοντας να ομορφύνει κάθε τι που μπορεί να ασχημαίνει το χωριό της πήρε το πινέλο και δημιούργησε κάτι το ξεχωριστό.

Δείτε την εκπομπή της ΕΡΤ, που θέλει να κινηματογραφήσει μια άλλη Ελλάδα, αυτήν της δημιουργίας και της καινοτομίας, προβάλλοντας ανθρώπους με ιδιαίτερη προσωπικότητα, δημιουργική ικανότητα και όνειρα!

Απολαύστε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση