Λαμία: Τελευταία ημέρα για το Φεστιβάλ επιλεγμένων μεταχειρισμένων!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 10:53 Λαμία: Τελευταία ημέρα για το Φεστιβάλ επιλεγμένων μεταχειρισμένων!

Μέχρι και σήμερα Σάββατο 17 Μαρτίου, το τριήμερο Φεστιβάλ επιλεγμένων μεταχειρισμένων στην Peugeot Autokar στη Λαμία - Δείτε γιατί τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να αγοράσετε αυτοκίνητο!

Μετά το πρώτο επιτυχημένο Φεστιβάλ Επιλεγμένων Μεταχειρισμένων Peugeot που διοργάνωσε το επίσημο δίκτυο διανομέων της γαλλικής μάρκας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αυτό το τριήμερο 15, 16 & 17 Μαρτίου γίνεται το δεύτερο Φεστιβάλ στη Λαμία όπου θα είναι διαθέσιμη όλη η γκάμα των δημοφιλών μοντέλων της Peugeot σε πλήθος εκδόσεων όσον αφορά κινητήρες και επίπεδο εξοπλισμού, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ενδιαφερομένων.

Τα δημοφιλή μοντέλα της PEUGEOT, 108, 208, 308 και 2008 είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα, διατίθενται με εργοστασιακή εγγύηση, σε ειδικές τιμές, ενώ ισχύουν επιπλέον ένας χρόνος Δωρεάν ασφάλεια και οδική βοήθεια, ειδικές εκπτώσεις στο Service και στα ανταλλακτικά. Παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα ανταλλαγής και χρηματοδότησης.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport ο επικεφαλής του "Karellis Group" Χρυσόστομος Καρέλλης:

Μέχρι το Σάββατο 17 Μαρτίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, το εξειδικευμένο προσωπικό της Peugeot Autokar στην Λαμία θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους για να επιλέξουν και φυσικά να οδηγήσουν το εγγυημένο μεταχειρισμένο που τους ταιριάζει!

Δείτε από κοντά και οδηγείστε επιλεγμένα μεταχειρισμένα στο Φεστιβάλ Μεταχειρισμένων της Peugeot στην Peugeot Autokar  στη Λαμία, στο 2o χιλ ΝΕΟ Λαμίας – Αθηνών. 

Για περισσότερες πληροφορίες και τηλέφωνο 22310 47535.

autokar.peugeot-hellas.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση