Ο έξυπνος τρόπος για να βλέπεις πρώτος τα νέα της πόλης στη ροή σου!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 19:00 Ο έξυπνος τρόπος για να βλέπεις πρώτος τα νέα της πόλης στη ροή σου!

Αν η ενημέρωση αποτελεί μέρος της καθημερινότητας σου... τότε ξέρεις ήδη, πως η αμεσότητα είναι αυτό που δικαιούσαι και απολαμβάνεις από το μέσο που εμπιστεύεσαι. 

Όταν επισκέπτεσαι απευθείας το Lamiareport.gr, γνωρίζεις πως έχεις άμεση πρόσβαση σε ότι συμβαίνει στην πόλη, στη Φθιώτιδα, τη Στερεά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Όμως δεν ισχύει το ίδιο αν επιλέγεις να εντοπίζεις τις ειδήσεις του LamiaReport μέσα από τη ροή σου στο Facebook

Λόγο των συχνών αλλαγών στον αλγόριθμο του Facebook, πολλά άρθρα/ειδήσεις/αναρτήσεις του LamiaReport δεν φτάνουν στη ροή σου, ή φτάνουν με μεγάλη καθυστέρηση. Έτσι χάνεις περιεχόμενο και ειδήσεις, κυρίως, από τον τόπο σου που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

Επειδή το LamiaReport σε θέλει ενημερωμένο, σου έχουμε τη λύση.

Αν είσαι χρήστης του Facebook αρκεί να ακολουθήσεις τα δυο επόμενα πολύ απλά βήματα, ώστε να είσαι σίγουρος πως ενημερώνεσαι για ότι συμβαίνει παντού, άμεσα.

1) Επισκέψου τη σελίδα μας στο Facebook.
2) Επίλεξε στην επιλογή "Ακολουθείτε" (ή "Following") την επιλογή "Να εμφανίζονται πρώτα" (ή "See first").

Και αν χρησιμοποιείς το facebook στο κινητό:

Με αυτό τον τρόπο, θα είσαι πλέον σίγουρος πως οι ειδήσεις, που σε ενδιαφέρουν, θα φτάνουν άμεσα στη ροή σου στο Facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση