Λαμία: Spring Party!!! Υπέροχα ρούχα για υπέροχα παιδιά και ατελείωτη χαρά! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 21:38 Λαμία: Spring Party!!! Υπέροχα ρούχα για υπέροχα παιδιά και ατελείωτη χαρά! (ΦΩΤΟ)

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ : Tώρα όλες οι νέες παιδικές συλλογές πλημμυρισμένες με τα χρώματα της άνοιξης, στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς!

Μοντέρνα παπουτσάκια από τη νονά και εντυπωσιακά ρουχαλάκια από τη μαμά, κάνουν κάθε παιδί… μεγάλο πρωταγωνιστή!

Τώρα, στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, στο παιδικό τμήμα του 3ου ορόφου γίνεται το μεγαλύτερο spring party! Ανακαλύψτε τη μεγαλύτερη συλλογή από επώνυμα brands παιδικών ρούχων και παπουτσιών, κάνετε εντυπωσιακούς συνδυασμούς και επιλέξτε το πιο όμορφο δώρο για το βαφτιστήρι σας!

Alouette, Marasil, Sprint, Mandarino, Tommy Hilfiger, Matoufrance, Energiers, Lapin,  Lapin shoes, Geox, Tsakiris Kids, Mexx, Name It, Toms, Vans, Adidas, Nike, Converse,  Reebok: Οι συλλογές άνοιξη-καλοκαίρι 2018  είναι όλες εδώ και σας περιμένουν για να βάλετε χαρούμενες πινελιές στις ντουλάπες των μικρών σας πρωταγωνιστών!

Ναυτικά τοπία, τροπικοί προορισμοί, το απέραντο γαλάζιο των ελληνικών νησιών, η γεμάτη χρώματα Καλιφόρνια, αποτυπώνονται στις νέες συλλογές άνοιξη-καλοκαίρι 2018 κι από εκεί …στα παιδικά όνειρα!

 Μεγάλη γκάμα υπάρχει και στις τιμές. Εδώ θα βρείτε t-shirt από 7,59€, παντελόνια από 14,40€ , φορεματάκια από 7,99€ , πουκάμισα από 15,95€ , jacket από 14,97€

Συνδυάστε τα κλασικά ναυτικά χρώματα μπλε, λευκό και κόκκινο, τις παστέλ ανοιξιάτικες αποχρώσεις όπως τη μέντα και το λιλά  ή τα πιο έντονα καλοκαιρινά όπως το κοραλί και το κίτρινο και το μπλε ρουά και δημιουργήστε έτσι  τις πιο εντυπωσιακές παλέτες  για αγόρια και κορίτσια, τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις πιο επίσημες στιγμές τους.

Φλοράλ βαμβακερά σε φορέματα αλλά και παντελόνια για τις πιο χαρούμενες δεσποινίδες.

 

 

Όλες οι μαμάδες αγαπάνε την GEOX και τη διάσημη σόλα της από καουτσούκ που αφήνει το πόδι να αναπνέει! Επιλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο από τη νέα συλλογή

Κομψή ριγέ φούστα εμπνευσμένη από την Γαλλική Ριβιέρα!

Παντελόνι από 100% βαμβάκι για 100% αντοχή στο παιχνίδι σε τιμή έκπληξη

 

Απίθανη ιδέα δώρου για το βαφτιστήρι: Τα απόλυτα κοριτσίστικα σνίκερς, άνετα και ανθεκτικά αλλά σε κουφετί απόχρωση και με εντυπωσιακή σατέν κορδέλα στο δέσιμο

Δροσεροί συνδυασμοί που κερδίζουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων!

Αυτό το Πάσχα, τα παιδιά ξετρελαίνονται με τα δώρα τους γιατί είναι όλα από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!

Φωτογραφίες: Άκης Λούκας/MAG24

Το Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τα παιδιά τους για την συμμετοχή τους στη νέα διαφημιστική καμπάνια Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018.

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, και για τα Πασχαλινά δώρα, ο αγαπημένος μας προορισμός!

Τώρα μπορείτε και να παραγγείλετε τα δώρα σας εύκολα και γρήγορα και από το e-shop του Πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ στο www.politikos-shop.gr

Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα – Παρασκευή 8.30 – 21.00
Σάββατο 8.30 – 17.00

Κυριακή των Βαΐων: ΑΝΟΙΧΤΑ 11.00 – 18.00

politikos-logo

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604
www.politikos-shop.gr
Facebook/Πολιτικός Πολυκατάστημα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση