«Chiclife»: Η πιο δυνατή ομάδα στη διοργάνωση εκδηλώσεων!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 07:40 «Chiclife»: Η πιο δυνατή ομάδα στη διοργάνωση εκδηλώσεων!

Τώρα οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου, πιο ιδιαίτερες και πιο όμορφες από ποτέ - Γάμος, βάπτιση, events με την υπογραφή της «Chic life» στη Λαμία!!!

Σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο στο κέντρο της πόλης, Πλατεία Διάκου (Δυοβουνιώτη 1), λειτουργεί τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία «Chic life», που σχεδιάζει με επαγγελματισμό και αφοσίωση, την κάθε λεπτομέρεια της δικής σου εκδήλωσης.

Ονειρεμένοι γάμοι, παραμυθένιες βαπτίσεις και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, δημιουργούνται με κομψότητα και στυλ, μεταμορφώνοντας τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σου σε μαγικές.

Η Ζωή Λεπίδα και η Χριστιάνα Κωσταρέλου, με πτυχίο πάνω στη διακόσμηση, δημιούργησαν τη «Chiclife», μια εταιρεία υψηλής αισθητικής και έμπνευσης στη διοργάνωση εκδηλώσεων.

«Για εμάς η διακόσμηση είναι τέχνη. Η συνεργασία μας προέκυψε εύκολα αφού έχουμε και οι δύο το ίδιο πάθος για τη διακόσμηση. Τολμάμε το διαφορετικό, ξεφεύγουμε από τα καθιερωμένα ώστε να δημιουργήσουμε μια ιδιαίτερη πρόταση...», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία «Chic life» αναλαμβάνει τη διοργάνωση ενός γάμου, βάπτισης ή event, από την επιλογή της σωστής ιδέας, το χρονοδιάγραμμα μέχρι και την ημέρα της εκδήλωσης.

Σχεδιάζει και δημιουργεί μοναδικές εκδηλώσεις με προσοχή στη λεπτομέρεια, με μοναδικό σκοπό να απολαύσουν οι πρωταγωνιστές και οι καλεσμένοι τους, αυτές τις ξεχωριστές στιγμές.

Τώρα με την «Chic life» πραγματικά μπορείς να κάνεις τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου, πιο ιδιαίτερες και πιο όμορφες από ποτέ!!!

Μοναδικά και πρωτότυπα προσκλητήρια, ποικίλες χειροποίητες μπομπονιέρες, όλα προσεγμένα και με άφθονη φαντασία, για κάθε ιδιαίτερη περίσταση της ζωής σου.

Η «Chic life» αναλαμβάνει όλο το πακέτο του γάμου ή της βάπτισης, διασκεδαστικά πάρτι, αλλά και το σχεδιασμό βιτρίνας, τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και την κατασκευή χειροποίητων ειδών όπως μπομπονιέρες, κατασκευές και εποχικά.

Όπως είπαν στο LamiaReport η Ζωή Λεπίδα και η Χριστιάνα Κωσταρέλου: «Μοναδικός μας στόχος είναι οι φρέσκες και δημιουργικές ιδέες που θα επιφέρουν το επιτυχημένο αποτέλεσμα στην εκδήλωσή σας, με σκοπό να σας μείνουν αξέχαστες!»

Δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία μιας πρόσφατης γαμήλιας εκδήλωσης της εταιρείας «Chic life» στα Λιχαδονήσια:

Για κάθε στιγμή της ζωής σου που θέλεις να σου μείνει αξέχαστη, εμπιστεύσου τις ιδέες και τις δημιουργίες της «Chic life».

«Chiclife» , Διοργάνωση Εκδηλώσεων
Δυοβουνιώτη 1, Πλατεία Διάκου - Λαμία

Τηλ. 6937387833 & 6987444866

Facebook: Chiclife
Site: www.chiclife.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση