Λαμία: Χειροποίητες λαμπάδες με κοσμήματα!!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Απριλίου 2018 08:23 Λαμία: Χειροποίητες λαμπάδες με κοσμήματα!!!

Το διαχρονικό Πασχαλινό δώρο για τους αγαπημένους σας !!!

Το Πάσχα πλησιάζει και το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά μια μοναδική συλλογή από χειροποίητες λαμπάδες με κοσμήματα σε πολύ προσιτές τιμές!

Εδώ θα βρείτε πρωτότυπες ιδέες για μικρά και μεγάλα βαφτιστήρια και όχι μόνο… Υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα σε ασήμι ή ορείχαλκο όπως βραχιόλια, μενταγιόν, κολιέ, μπρελόκ κοσμούν διακριτικά τις αρωματικές ελληνικής κατασκευής λαμπάδες μας.

Δώστε τις πασχαλινές ευχές με πολύτιμα κοσμήματα που μένουν για πάντα και βγείτε διπλά κερδισμένοι καθώς για κάθε λαμπάδα διακοσμημένη με κάποιο κόσμημα πληρώνετε μόνο την τιμή του κοσμήματος και παίρνετε τη λαμπάδα δώρο!

Επίσης, αποκλειστικά στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» θα βρείτε λαμπάδες διακοσμημένες με ένα κόσμημα - σύμβολο αγάπης και αλληλεγγύης.

Δεν είναι άλλο από τη δημιουργία του κοσμηματοπωλείου για τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο» σε τιμές από Є16. Σημαντικό μέρος των εσόδων διατίθεται στο σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

 

Με περίπου έναν αιώνα εμπειρίας το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» είναι δίπλα σας, σε κάθε σας ανάγκη, με μια ποικιλία προτάσεων που συνδυάζουν το παλιό με το καινούριο και χαρακτηρίζονται από φινέτσα και υψηλή ποιότητα στη σωστή τιμή.

«Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»
Ιστορία αξίας ανεκτίμητης
Ρήγα Φεραίου 18, στη Λαμία.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση