Τώρα μπορείς να αποκτήσεις τα Citroen C3 και C3 Aircross άτοκα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 12:04 Τώρα μπορείς να αποκτήσεις τα Citroen C3 και C3 Aircross άτοκα!

Η Citroen είναι μία μάρκα που φέρει την καινοτομία στο DNA της, καθορίζοντας τον κόσμο της αυτοκίνησης μέσα από την πλούσια ιστορία της και για ακόμη μία φορά καταφέρνει να πρωτοπορεί!

Τα νέα Citroen C3 και C3 Aircross Next Generation SUV, αποτελούν τα πιο σημαντικά μοντέλα της γκάμας της Citroen, κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς, όντας από τα κορυφαία μοντέλα στις κατηγορίες τους.

Η Citroen αφουγκράστηκε τις ανάγκες των πελατών και σχεδίασε ένα πακέτο προωθητικών ενεργειών με σκοπό την ευκολότερη απόκτηση των δημοφιλέστερων μοντέλων της γκάμας της.

Νέο Άτοκο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Citroen C3 & C3 Aircross

Η Citroen είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της προωθητική πολιτική που περιλαμβάνει και νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που αποτελεί το καλύτερο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της αγοράς. Η άτοκη χρηματοδότηση θα είναι εναλλακτική στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν πλέον ανταγωνιστικές οι τιμές μετρητοίς των μοντέλων.

Πιο συγκεκριμένα, τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος, είναι τα εξής:

• Προκαταβολή 35%
• 0% επιτόκιο
• 36 μήνες διάρκεια


Η Citroen δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στους δυνητικούς και στους ήδη πελάτες της, προσφέροντας τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να αποκτήσουν ευκολότερα και με ευελιξία δύο από τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς. Ο υποψήφιος πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί με άτοκη χρηματοδότηση για 3 Χρόνια, από €218 το μήνα για το C3, είτε από €279 το μήνα για το C3 Aircross!

Παραδείγματα Χρηματοδοτήσεων:

C3 1.2 PureTech 68 Live
Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 11.950€
Προκαταβολή 35%
Μηνιαία δόση 217,77 ευρώ
Διάρκεια 36 μήνες
Επιτόκιο 0%

To Citroen C3
To Citroen C3


C3 Aircross 1.2 PureTech 82 Live
Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 15.300 ευρώ
Προκαταβολή 35%,
Μηνιαία δόση 278,81€,
Διάρκεια 36 μήνες
Επιτόκιο 0%

To Citroen C3 Aircross

To Citroen C3 Aircross

Group Karellis: Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Cintroen για την Φθιώτιδα.
Για περισσότερες πληροφορίες στο Τηλέφωνα: 22310 23563, 43341, 47535 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της Citroen.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση