Συνεχίζονται και σήμερα οι Διεθνείς αγώνες Καράτε στη Λαμία - Δείτε Φωτορεπορτάζ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 11:27 Συνεχίζονται και σήμερα οι Διεθνείς αγώνες Καράτε στη Λαμία - Δείτε Φωτορεπορτάζ

Τη μεγάλη διεθνή διοργάνωση αγώνων «Karate Open Series Lamia 2018» φιλοξενεί η πόλη μας αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Χαλκιοπούλειο Γυμναστήριο Λαμίας.

Για 2η ημέρα σήμερα Κυριακή συνεχίζονται στο Χαλκιοπούλειο οι Διεθνείς αγώνες Καράτε, οι οποίοι θα ολοκληρωθούν τις απογευματινές ώρες με τις απονομές τους νικητές και την τελετή λήξης.

Το «Karate Open Series 2018», που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με το Δήμο Λαμιέων και την συνδρομή και την υποστήριξη του Α.Σ. «Μέγας Αλέξανδρος», είναι ένα αθλητικό γεγονός που ξεπερνά τα όρια της χώρας και είναι το ένα από τα δύο διεθνή Τουρνουά της Ομοσπονδίας που συμπεριλαμβάνονται στο εθνικό Ranking, το επίσημο Καλεντάρι αγώνων της Ομοσπονδίας Καράτε.

Χθες Σάββατο, πρώτη ημέρα των αγώνων, ξεκίνησε με ενός λεπτου σιγή για τον ήρωα Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, η κηδεία του οποίου έγινε χθες.

«Έναρξη του Karate Open Series Lamia 2018 σήμερα και οι μικροί αθλητές έκλεψαν την παράσταση σε μια διοργάνωση που οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Με 96, συνολικά, αποστολές και 1.000 αθλητές είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά event του αθλήματος πανελλαδικά και θέτει γερές βάσεις για να γίνει ένας ακόμα αθλητικός θεσμός της πόλης μας.Η συνέχεια αύριο με τις μεγάλες -ηλικιακά- κατηγορίες...», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την 1η ημέρα των αγώνων «Karate Open Series Lamia 2018»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση