Λαμία: 3.000 δρομείς πλημμύρισαν την πόλη - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 23:56 Λαμία: 3.000 δρομείς πλημμύρισαν την πόλη - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε βίντεο με τις εκκινήσεις των αγώνων στο Lamia Night & Run 2018.

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών έγινε απόψε ο 5ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Lamia Night & Run 2018, αφού πήραν μέρος κοντα στα 3.000 άτομα, ενώ τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Ο Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Λαμίας, είναι μία από τις μαζικότερες αθλητικές διοργανώσεις για μικρούς και μεγάλους και αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη.

Φέτος το Lamia Night & Run περιελάμβανε αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων, αγώνα δρόμου 4.500 μέτρων, σκυταλοδρομία 2 Χ 5.000 μέτρα και αγώνα δρόμου 500 μέτρων για παιδιά ΑμΕΑ.

Δείτε βίντεο με τις εκκινήσεις των αγώνων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον αγώνα των 4.5 χλμ στις γυναίκες κέρδισε η 12χρονη μαθήτρια Γλυκερία Σκάγκου, η οποία είχε κερδίσει την 3η θέση στα 5 χιλιόμετρα του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και φέτος στη Λαμία έτρεξε για πρώτη φορά, κόβοντας καταχειροκροτούμενη πρώτη την κορδέλα.

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ με όλους τους νικητές τις απονομές και τους δρομείς, από όλους τους αγώνες, σε επόμενες αναρτήσεις.

Δείτε κάποιες πρώτες φωτογραφίες...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση