Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Karate Open Series 2018: Πλημμύρισε από αθλητές το Χαλκιοπούλειο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 08:36 Karate Open Series 2018: Πλημμύρισε από αθλητές το Χαλκιοπούλειο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δέσμευση Σταυρογιάννη – ΕΛΟΚ για το επόμενο Open στη Λαμία 13 με 14 Απριλίου 2019.

Με σχεδόν 1.000 αθλητές από 93 σωματεία του Καράτε, πλημμύρισε από κόσμο το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, το Χαλκιοπούλειο Στάδιο Λαμίας, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Karate Open Series Lamia 2018».

Η άκρως επιτυχημένη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) και του Δήμου Λαμιέων με τη συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών «Μέγας Αλέξανδρος» Λαμίας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε διαγωνιζόμενους, προπονητές και συνοδούς (Διαβάστε σχετικά πως ένα ατυχές περιστατικό έβαλε άριστα στους διοργανωτές του «Karate Open Series Lamia 2018») .

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της ΕΛΟΚ Χρήστο Μπουλούμπαση, να συμφωνήσουν στη διοργάνωση του Open Series 2019, 13 με 14 Απριλίου. Σύμφωνα με την εκτίμηση και του επίτιμου Προέδρου της ΕΛΟΚ και μέλους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) Γιώργου Γερόλυμπου, που βρέθηκε επίσης στη Λαμία το Σαββατοκύριακο, έχουν το χρόνο ώστε στην επόμενη διοργάνωση οι συμμετοχές να διπλασιαστούν!

Στο πλαίσιο της 2ης ημέρας της διοργάνωσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, είχε την ευκαιρία να απονείμει αναμνηστικές πλακέτες με το κορυφαίο επίγραμμα του Σιμωνίδη για τη θυσία των 300 του Λεωνίδα, στους κκ Γερόλυμπο και Μπουλούμπαση.

Ο κ. Σταυρογιάννης άλλωστε στο σύντομο χαιρετισμό του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιστορία του τόπου και να υποσχεθεί ότι στην επόμενη διοργάνωση θα διοργανωθούν παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις με ξεναγήσεις στα ιστορικά σημεία του Δήμου με πρώτο σημείο αναφοράς το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν και η απονομή τιμητικής πλακέτας από τον προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Βασίλη Κατρούλη στον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο της διοργάνωσης και πρώην μαθητή του, Γιώργο Λάμπρου.

Ο τελευταίος μαζί με την Αντιδήμαρχο Βίβιαν Αργύρη απένειμαν πλακέτες τόσο στον κ. Κατρούλη, όσο και στη Γενική Γραμματέα της ΕΛΟΚ Εμμανουέλα Ποντίδα και τον Ταμία της Ομοσπονδίας Αθανάσιο Καραπλιάγγο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι από πλευράς Μέγα Αλέξανδρου συμμετείχαν 26 αθλητές στις κατηγορίες μέχρι 14 ετών και συγκεκριμένα οι Κακκάβα Λουίζα, Χρηστάκου Ευαγγελία, Χρηστάκου Όλγα, Ντούμα Παναγιώτα, Σαβερίου Κατερίνα, Τσατσά Βιβή, Τσιούμα Κατερίνα, Τερτίγκα Ελισάβετ, Ξαρχά Κων/να, Χρηστάκος Αλέξανδρος, Σερπάνος Ιωάννης, Γκούρλιας Παναγιώτης, Κοβάνης Κων/νος, Κακκάβας Νίκος, Γκρεμιλογιάννης Γιώργος, Μπάκας Δημήτρης, Σκονδρογιάννης Γιάννης, Μπαλκούρας Λευτέρης, Τερτίγκας Γιώργος, Πέτρου Γιάννης, Χαλβαντζής Χαράλαμπος, Τσιούμας Γιώργος, Γκούβας Παναγιώτης, Ευαγγελόπουλος Γιάννης, Ευαγγελόπουλος Μάριος και Χαλβαντζής Γιώργος.

Δείτε φωτογραφίες από τη 2η ημέρα των αγώνων «Karate Open Series Lamia 2018»:

Δείτε επίσης φωτορεπορτάζ από την 1η ημέρα των αγώνων.