Κορυφώνονται οι δράσεις Let's do it Lamia!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 08:12 Κορυφώνονται οι δράσεις Let's do it Lamia!

Με τις δράσεις να έχουν ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας το Let's do it Lamia 2018, κορυφώνεται την Κυριακή 29 Απριλίου με δεκάδες δράσεις εθελοντισμού, καθαρισμού και καλλωπισμού κοινόχρηστών χώρων του Δήμου.

Και φέτος συνεργάζονται δεκάδες φορείς και σωματεία με πολλούς εθελοντές για να στείλουν το δικό τους μήνυμα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!".

Αύριο λοιπόν θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μια χρονιά η μεγαλύτερη ταυτόχρονη πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2018».

Ο Δήμος Λαμιέων και το Europe Direct Λαμίας συντονίζονται με την υπόλοιπη Ελλάδα, μαζί με όλους τους εθελοντές που έχουν αγκαλιάσει αυτή τη δράση και δίνουν υπόσχεση για μια καλύτερη Λαμία!!! Ενώνουμε λοιπόν όλοι μαζί τις προσπάθειές μας για καθαρό και υγιές περιβάλλον και γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε!!!

 Η Λαμία ετοιμάζεται για το Let’s do it Greece 2018 (ΦΩΤΟ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση