Λαμία: Η πιο γλυκιά στάση για καφέ και γλυκίσματα είναι εδώ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 07:55 Λαμία: Η πιο γλυκιά στάση για καφέ και γλυκίσματα είναι εδώ!

Το καλύτερο Γλυκισματοπωλείο της πόλης με παραδοσιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας και με συνέχεια της παράδοσης, δεν είναι άλλο από «Το Εργαστήρι της Λένας»!!!

Τούρτες, πάστες, διάφορα γλυκίσματα και αρτοποιήματα φτιαγμένα από τα πιο αγνά υλικά και με πολύ μεράκι, είναι μόνο λίγα από τα προϊόντα που μπορείς να γευτείς.

«Το Εργαστήρι της Λένας», στην οδό Βασιλικών 20, αποτελεί τον επίγειο παράδεισο των γλυκισμάτων και όχι μόνο.

Μπορείς να βρεις ότι ονειρεύεσαι σε σιροπιαστά, λουκούμια, χειροποίητα κουλουράκια, χωριάτικες πίτες, μπουγάτσα και φρέσκο παγωτό δικής τους παραγωγής «Stefanos's ice cream».

Ακόμη στο «Εργαστήρι της Λένας» βρίσκεις όλα τα παραδοσιακά προϊόντα «ΠΑΠΑΔΗΜΑ», από παραδοσιακούς κουραμπιέδες όλων των ειδών, χωριάτικες χυλοπίτες, χειροποίητους τραχανάδες μέχρι και αυθεντικές πολίτικες απολαύσεις.

Μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, στο «Καφέ της Λένας» μαζί με όποια λιχουδιά τραβάει η όρεξή σου.

«Το Εργαστήρι της Λένας» προσφέρει καφέ όλων των ειδών αλλά και τον παραδοσιακό ελληνικό καφέ στη χόβολη.

«Το Εργαστήρι της Λένας» συνεχίζει την παράδοση και σας περιμένει με πολλές γλυκιές εκπλήξεις και μοναδικές γεύσεις φτιαγμένες για... τον ουρανίσκο σας και μόνο!!!

«Το Εργαστήρι της Λένας», Γλυκισματοπωλείο
Βασιλικών 20, Λαμία
Τηλ. 2231020101 & 6938068067
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση