«Πάμε Λαμία» στη φετινή έκθεση Greek Travel Show 2018 !!!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Μαΐου 2018 08:50 «Πάμε Λαμία» στη φετινή έκθεση Greek Travel Show 2018 !!!

Με τη Λαμία να συμμετέχει ως τιμώμενος Δήμος, ξεκίνησε χθες, Παρασκευή 4 Μαίου, στο εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι η τουριστική έκθεση Greek Travel Show 2018.

Η έκθεση πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά προβάλλοντας το εγχώριο τουριστικό προϊόν και οι επισκέπτες της  έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας και να ανακαλύψουν ταξιδιωτικούς προορισμούς και προτάσεις για διακοπές.

Ιδιαίτερο χρώμα στα εγκαίνια έδωσε η συναυλία της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής καθώς και το μικρό οδοιπορικό με τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του Δήμου που προβλήθηκε νωρίτερα.

Αύριο Κυριακή, ξεχωρίζει η εμφάνιση των χορευτικών σχημάτων του Λυκείου Ελληνίδων - Παράρτημα Φθιώτιδας και του Ομίλου Χορόπολις, καθώς και των μαθητών της Σχολής Le Gourmet υπό την καθοδήγηση του σεφ Βαλάντη Γραβάνη που θα δώσουν το πολιτιστικό και γαστρονομικό, αντίστοιχα, στίγμα του Δήμου Λαμιέων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συμμετοχής στην Greek Travel Show 2018, ο Δήμος μας προβάλλει τουριστικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις καθώς και επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας.

«"Πάμε Λαμία!" είναι το μήνυμα που στέλνουμε απο τη 2η Greek Travel Show 2018 όπου συμμετέχουμε, φέτος, ως τιμώμενος Δήμος.
Παρουσιάζουμε στους επισκέπτες της Έκθεσης τις ομορφιές του τόπου μας και την πλούσια Ιστορία μας προβάλλοντας ταυτόχρονα τα ξεχωριστά τοπικά προϊόντα, αλλά και προτάσεις για τουριστικές αποδράσεις!
Πάμε όλοι Λαμία..», σχολίασε ο Νίκος Σταυρογιάννης.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την τουριστική έκθεση Greek Travel Show 2018

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση