Λαμία: 3,2,1 «go English» - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 08:01 Λαμία: 3,2,1 «go English» - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «go English» συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον κόσμο των Αγγλικών για δεύτερη χρονιά!

Με αφετηρία τον όμοφο και προσεγμένο χώρο στην οδό Πιπίνου 27 (περιοχή Αγίας Βαρβάρας), έχοντας ως αποσκευές την αγάπη για τα παιδιά, την πολυετή εμπειρία των εκπαιδευτικών του και κυρίως το σεβασμό για την διαφορετικότητα και μοναδικότητα του κάθε παιδιού.

Στο «go English» δεν διδάσκουμε στα παιδιά μόνο τη γλώσσα, αλλά και την ομαδικότητα, τη συμμετοχική και εθελοντική δράση. Πρόσφατα το Κέντρο μας βραβεύτηκε ως η πολυπληθέστερη ομάδα / σύλλογος που έλαβε μέρος στα 4.500μ στο "LAMIA NIGHT RUN 2018".

Οι  εγγραφές ξεκίνησαν από τις 27 Αυγούστου 2018 και θα συνεχίζονται καθημερινά:

Πρωί: 10:30- 12:30' και απόγευμα: 6:30' - 9:00'.

Τμήματα

  1. θερινά
  2. εντατικά
  3. ενηλίκων
  4. αγγλικά ειδικότητας

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ

Pre-junior

  • 4-5 χρονών (προσχολικής ηλικίας)
  • 6-7 χρονών (πρώτης σχολικής ηλικίας)

Όλων των τμημάτων

Από Α-junior
Έως Proficiency
(Προετοιμασία όλων των πτυχίων επιπέδου Β1 - Β2 - C1-C2)

 
 

Με σύμμαχό μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το διαδραστικό υλικό και το σύγχρονο και πολυλειτουργικό μας χώρο, θέλουμε να προσφέρουμε το κάτι διαφορετικό που λείπει από το χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς αλλά και σε μεγαλύτερους μαθητές να αγαπήσουν την Αγγλική Γλώσσα και να την κατακτήσουν.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών «go English»
Λεμονιά Μπαγινέτα – Κατερίνα Σώσκου
 
Διεύθυνση:  Πιπίνου 27
(περιοχή Αγίας Βαρβάρας)
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2231306941  6974678634   6973704873
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση