Let’s do it Lamia 2018: Όλοι μαζί κάναμε την αλλαγή που περιμέναμε!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 08:06 Let’s do it Lamia 2018: Όλοι μαζί κάναμε την αλλαγή που περιμέναμε!

Πλημμύρισε από εθελοντές η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, στην βράβευση που διοργάνωσε ο Δήμος για να πει ευχαριστώ στους δεκάδες πολίτες που συμμετείχαν στη δράση Let’s do it Lamia 2018.

«Με κάθε μέσο και κάθε τρόπο, εμείς θέλουμε οι δημότες μας να συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις εθελοντισμού», σημείωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης που δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για το μεγάλο αριθμό εθελοντών στις δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με το Europe Direct.

Μάλιστα ο κ. Σταυρογιάννης αναφέρθηκε και στην υιοθεσία του Λόφου Μιχαήλ και Γαβριήλ από τον Όμιλο Φίλων του Δάσους και το 16ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, σημειώνοντας ότι «όταν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί κάνουμε αυτό που πρέπει τότε θα ζούμε σε μια καλύτερη πόλη σε μια καλύτερη κοινωνία...», είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση