Παντρεύεστε; Μην έχετε και το άγχος της φύλαξης του σπιτιού σας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 10:04 Παντρεύεστε; Μην έχετε και το άγχος της φύλαξης του σπιτιού σας!

Για να μην έχετε έναν επιπλέον πονοκέφαλο και άγχος στο γάμο σας, για την ασφάλεια του σπιτιού σας, αναλαμβάνει τη φύλαξη η «Alarmsystems1 - Karavanas Security»

Παντρεύεστε; Διαφυλάξτε την οικία σας κατά τη διάρκεια του γάμου με την υπηρεσία στατικής φύλαξης.

Η απόλυτη ανάγκη των τελευταίων ετών που έχει καθιερωθεί για λόγους ασφάλειας και προστασίας είναι η στατική φύλαξη κατά τη διάρκεια της ημέρας τέλεσης του μυστηρίου του γάμου.

Την συγκεκριμένη ημέρα, συγγενείς και φίλοι είναι σε κατάσταση συγκίνησης, χαράς και σύγχυσης! Όλοι θέλουν να απολαύσουν το μεγάλο γεγονός και φυσικά να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν καθ΄ όλη την διάρκεια της ζωής τους.

Τι γίνεται όμως με όλα τα δώρα των καλεσμένων, τα τιμαλφή και τα χρηματικά ποσά που είναι «αποθηκευμένα» και πρόχειρα τοποθετημένα σε κάθε γωνιά και των δύο πατρικών σπιτιών ή και του ίδιου του σπιτιού του ζευγαριού; Διακινδυνεύετε να αφήσετε εκτεθειμένα όλα τα παραπάνω σε «επαγγελματίες» κακόβουλους διαρρήκτες;

Δυστυχώς τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων αυξάνονται

Δεδομένου του ενθουσιασμού που έχετε, τα χαρμόσυνα νέα έχουν εξαπλωθεί ούτως ή άλλως είτε μέσω των social media, είτε από στόμα σε στόμα, άρα το να μαθευτεί στους επίδοξους ληστές η χρήσιμη πληροφορία ότι θα απουσιάζετε, είναι πάρα πολύ εύκολο.

Πώς σχεδιάζετε, λοιπόν, να παρέχετε -σε εκείνες τις άκρως ευτυχισμένες ώρες- πλήρη προστασία στον χώρο αλλά και τα υπόλοιπα υπάρχοντά σας; Μήπως σκοπεύετε να δεσμεύσετε τους πρόθυμους φίλους σας σε βάρδιες προκειμένου να φυλούν το σπίτι και τα δώρα;

Η λύση είναι απλή και αποτελεσματική. Απευθυνθείτε σε επαγγελματίες Security οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ξεγνοιάσετε κατά την διάρκεια του μυστηρίου αλλά και κατά την εκδήλωση που πρόκειται να ακολουθήσει!

Σημειώνεται πως το κόστος της υπηρεσίας στατικής φύλαξης δεν είναι υψηλό, όπως και ότι απαιτείται να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση του φύλακα σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν το γάμο (ή και βάφτιση) για την καλύτερη δυνατή σας εξυπηρέτηση.

Η Υπηρεσία Στατικής Φύλαξης από την «Alarmsystems1 - Karavanas Security» αποτελεί την ιδανική επιλογή διότι εξασφαλίζεται πλήρης και ενδελεχής έλεγχος όλου του χώρου, που έχει συμφωνηθεί, από το αξιόπιστο, υπεύθυνο, εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό της, το οποίο διαθέτει νόμιμη άδεια security και συνεχή επιμόρφωση στις πιο σύγχρονες διαδικασίες στατικής φύλαξης, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και ενημέρωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 22310 47276 και 6936629523 ή να μας επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο ΣΣ Λιανοκλαδίου (στα 50 μέτρα από το φανάρι προς τον σταθμό των τρένων) 

Ζητήστε να ενημερωθείτε επίσης για την μοναδική προσφορά μας για αξιόπιστο Σύστημα Συναγερμού.

Είστε επιχειρηματίας, δικηγόρος, γιατρός, λογιστής, ασφαλιστής, συμβολαιογράφος, μηχανικός; Προστατέψτε άμεσα το γραφείο και το κύρος σας από ληστείες και βανδαλισμούς.

Καλέστε μας για ραντεβού στο 22310 47276 και 6936629523 ή αλλιώς επισκεφθείτε το ιδιόκτητο κατάστημά μας στο Σ/Σ Λιανοκλαδίου για μια ενημέρωση πάνω στις πρωτοποριακές μας Υπηρεσίες και στα Συστήματα Ασφαλείας. Να είστε σίγουροι ότι θα βρούμε τη λύση για την Ασφάλεια του χώρου σας!!!

facebook: AlarmSystems1 Karavanas Security

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση