Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φεστιβάλ ποδοσφαίρου Ακαδημιών για… 1056 «Χαμόγελα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 08:01 Φεστιβάλ ποδοσφαίρου Ακαδημιών για… 1056 «Χαμόγελα»

Όλοι μαζί για την ενίσχυση των δράσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού»…

Το 1ο Παμφθιωτικό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Ακαδημιών αφιερωμένο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στον αριθμό που σώζει παιδικές ψυχές το 1056, διοργανώνεται το διήμερο 17 και 18 Μαΐου 2018 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού που στόχο έχει να αναδείξει τον εθελοντισμό και να ανοίξει πόρτες βοήθειας στον Οργανισμό που στηρίζει χιλιάδες παιδιά με τις οικογένειές τους.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας και την Περιφερειακή Εκπαίδευση και υποστηρίζεται από το Δήμο Λαμιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Μαζί τους όλοι οι φορείς του τόπου, ΤΕΙ, Πανεπιστήμιο, Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Νοσοκομείο, Επιμελητήριο, Ερυθρός Σταυρός, σωματεία και εθελοντές που πέρα από την αποστολή που ανέλαβαν, στέλνουν και ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Φθιώτιδα όταν ενώνεται μπορεί να προσφέρει και να πραγματοποιήσει πολλά.

Θυμηθείτε το πρόγραμμα των αγώνων που ξεκινούν αύριο στο ειδικά διαμορφωμένο ΔΑΚΛ με τη συμμετοχή και 34 σχολικών μονάδων:

Στο πλαίσιο του Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος με την κινητή μονάδα του Οργανισμού σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και λήψεις σιέλου για εγγραφή στο Μητρώο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών σε ενήλικες από 18-40 ετών. Παράλληλα την Παρασκευή 18 Μαΐου από τις 17.00 έως 20.30 θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία σε ενήλικες με το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, διοργανωτές και εθελοντές: