Λαμία: Το καλοκαίρι είναι εδώ…Προετοιμαστείτε ολοκληρωτικά στα Lipogen!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 17:12 Λαμία: Το καλοκαίρι είναι εδώ…Προετοιμαστείτε ολοκληρωτικά στα Lipogen!

Εάν αισθάνεστε πως υπάρχει κάτι που σας προβληματίζει σε ό,τι αφορά την εικόνα σας, η ομάδα του Lipogen  είναι εδώ για να προσφέρει την καλύτερη λύση!

Εφόδια του Lipogen είναι ο τεχνολογίας αιχμής εξοπλισμός τους, η 20ετής τους εμπειρία και το προσωπικό ενδιαφέρον και αφοσίωση σε κάθε άτομο ξεχωριστά!

Με όλα τα παραπάνω, τα Lipogen προσφέρουν κατάλληλα εξατομικευμένα προγράμματα και θεραπείες-must της εποχής, που υποστηρίζουν αποτελεσματικά οποιονδήποτε στόχο μπορεί να έχετε σχετικά με την εμφάνιση σας, είτε πρόκειται για:

  • Απώλεια βάρους
  • Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
  • Σμίλευση σώματος
  • Σύσφιγξη
  • Τοπικό πάχος (ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα, έσω γόνατο, μηροί κλπ)
  • Πρόσωπο (ρυτίδες, σύσφιγξη, θαμπή όψη, αντιγήρανση κλπ)
  • Τριχοφυϊα

 

Ειδικά για την τελευταία, η τεχνολογία έχει κάνει τέτοια βήματα που πλέον κάθε άτομο που επιθυμεί να απαλλαγεί από αυτήν, είτε είναι γυναίκα είτε άνδρας είτε έφηβος, μπορεί να εγκαταλείψει τις παραδοσιακές μεθόδους, όπως το κερί και το ξυράφι και να απολαύσει μόνιμη, ασφαλή και κυρίως ανώδυνη αποτρίχωση ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το LIPOGEN διαθέτει στοχευμένες, συνδυαστικές τεχνολογίες για απάντηση σε κάθε σας ανάγκη. Η Κρυολιπόλυση, η Endermologie (Ενδερμολογία), οι Ραδιοσυχνότητες, το LPG, το Cavitation, η Oxylife Plustherapy, η SpaThalasso, το Hydromassage με χρήση εξειδικευμένων λιποδιαλυτικών προϊόντων, τα φημισμένα επαγγελματικά καλλυντικά προϊόντα Brunno Vassari σε αποκλειστικότητα στην Φθιώτιδα, είναι μόνο κάποιες από αυτές.

Οι σύγχρονες, διάσημες, ασφαλείς θεραπείες είναι εδώ, στο Lipogen Λαμίας για κάθε σας επιθυμία. Είναι στο χέρι σας να νικήσετε τώρα όλους τους «εχθρούς» της ομορφιάς σας και της συνολικής σας εικόνας! Κοντά μας οι επιθυμίες μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα…

Καλέστε σήμερα κιόλας στο 2231029220 και το 1ο ραντεβού γνωριμίας θα είναι εντελώς δωρεάν!

Δεν έχετε να χάσετε τίποτε εκτός από ….ό,τι είναι αυτό στην εμφάνισή σας που σας εμποδίζει να νιώθετε όμορφα.

LIPOGEN
Καραγιαννοπούλου 9, Λαμία
Τηλ: 22310 29003
www.lipogen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση